Cały czas i właśnie zastanawiam się dlaczego u mnie są tylko dwa krzaczki chyba zrobię rabatę z nimi bo jeszcze jeden bok tarasu został mi do obsadzenia.
Kowal mi powiedział że bezpośrednia farba na ocynk jest biała,czarna i grafit,wysokość siedziska bez poduchy 38cm a całości 75,poduchy kupowane miesiąc temu a profil 4/4
Dzięki wielkie
Bardzo starannie masz to zrobione Profil jest 4x4cm tylko? A pamiętasz jaki to jest RAL farby? I jaka jest wysokość ławeczki? A poduchy kupowałaś jakoś teraz? są jeszcze dostępne? masz do nich jakiś link?
No to zasypałam Cię pytaniami
A zmierzyłam dzisiajWysokość od 33,34cm do 37,38cm. Kurcze ja to wiele rzeczy w ogrodzie robię intuicyjnie ... kwiatostany no tak do liści wycinam jakoś Jeżeli nie jest gęsta taka zwarta to może nie być tą która ja mam najbezpieczniej od F...i zamówić
Nie wydaje mi się. Miałam ostatnio tylko obawy bo takie liście małe mi się wydawały ale podobno w pierwszym sezonie tak mają drzewa bo przede wszystkim sie ukorzeniają dopiero w kolejnym liście zwiększają swoją masę Obecnie trochę kiepsko z opadami może należy je więcej podlewać
Ja mam juz rozłożoną linię kroplującą na tej rabacie więc o podlewanie nie muszę się martwić
PS eM się spisał bo poprawil mi wszystkie zraszacze i ułożył linie na niedawno powstałych rabatach Fajnie mam
No nie wytrzymam Ty tez nie lubisz hortensji? A tak przy okazji jak się mają Twoje? Dadzą w końcu czadu w tym sezonie?
Hortki posadzone są co 1m a jarzmianki sa pomiędzy nimi czyli w takiej samej odleglości. Nie umiem Ci jeszcze odpowiedzieć jak długo kwitną. Dam znać jak zaczną brzydko wyglądać