Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 08:31, 09 cze 2016

ren133 napisał(a)

Dzięki za info

Proszę bardzo
Sylvana 08:33, 09 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Piękne zdjęcia, oczka nacieszyłam to mogę spokojnie iść spać

To odwrotnie niż ja....bo ja jak się napatrzę na swój ogród to nie mogę spać....widocznie widzę co innego
Sylvana 08:38, 09 cze 2016

Iwk4 napisał(a)

Bajzelku nie ma
Mam szałwię i goździki, ale takiej foci nie umiem zrobić. Cudnie

Iwonko...ta rabata jest calusieńka to zburzenia...mam już plan na nią, ale muszę najpierw skarbonkę uzupełnić...
Tam jest bardzo wąsko, a muszę się odgrodzić od ulicy...więc mam w planach cisy wąskokolumnowe...ale chciałabym trochę większe od razu, bo wolno rosną, więc jeszcze muszę się w cierpliwość uzbroić...na razie jak przechodzę obok to zgrzytam zębami i odwracam się w drugą stronę
Agatek 09:33, 09 cze 2016

Sylvana napisał(a)

A wiesz co...ja już sama nie wiem który darmozjad jest najgorszy...w zeszłym roku były ptaki - bo na drugim końcu ogrodu znajdowałam połówki podziobanych śliwek...były szerszenie - i tych unikałam jak ognia, bo się boję....i były mrówki - które wchodziły w napoczęte na drzewie owoce....
Coś czuję, że znów się nie załapię...za duża konkurencja

hihi i jaka determinacja w tej konkurencji
Zana 08:59, 10 cze 2016

Sylvana napisał(a)

Jak byś przyjechała do mnie to by się okazało, że nie wiadomo w którą stronę wzrok odwrócić, żeby to ładne dostrzec....nauczyłam się trochę ładnie pstrykać...ot tyle

Hi, hi to tak jak u mnie i tak jak ja.
Lecę dalej czytać.
Zana 09:06, 10 cze 2016

Sylwia, doczytałam na wątku o jutrzejszym spotkaniu w Pęchcinie, że nie masz za bardzo czym dojechać, a teraz czytam u Ciebie, że Ty w okolicach Leszna k. W-wy mieszkasz. Gdybyś się zdecydowała i chciała pojechać jutro, to mogłabym Cię zabrać po drodze. Ja mieszkam na północy W-wy więc to nie byłby żaden problem. Zapraszam
Sylvana 11:01, 10 cze 2016

Anula odpisałam Ci na pw.
sylwia_slomc... 11:44, 10 cze 2016

To czekam na wieczorną sesję zdjęciową
U mnie coś w tym sezonie żab mało
Zana 20:08, 10 cze 2016

Doczytałam dopiero teraz do końca, no ale miałyśmy w międzyczasie ważniejsze sprawy. I ja tez chcę zobaczyć staw z tymi cudnymi liliami w większym kadrze! Pokazuj, pokazuj.
Bzyczkowaty miał cholernego pecha, może sam się zagapił latając w poszukiwaniu pysznego jedzonka i tak oto sam został jedzonkiem. No cóż, takie życie...

Mam ochotę posadzić drzewka owocowe, miejsce by było ale ta obfitość konkurencji chętnej na pyszne owocki mnie co nieco zniechęca. Ja z moją odległością przegrywam z kretesem. Na razie mamy dwa krzaki borówek amerykańskich i zdecydowanie przegrywamy z sójkami, które wyżerają je pod naszą nieobecność. Oczywiście można założyć siatki, ale to borówki eMa i ja się do nich nie wtrącam. Sam se je zasadził, to niech se przypilnuje coby mu ich nic nie zeżarło. No i tak się oblizujemy tylko smakiem.
jolanka 23:40, 11 cze 2016

Sylwia, pozdrawiam serdecznie"D Spotkanie w Pęchcinie było bardzo fajne. Kiedy wróciłysmy z Kasią juz was nie bylo Ale machałam Wam po drodze światłami