No bo ona wlaśnie taka jest trudna do określenia pod względem koloru
W tej chwili jest kremowo-różowawa ale potrafi być też bardziej różowa niż kremowa a nawet biała z delikatniutkim różem.
Powiem Ci, ze ta jej zmienność bardzo mi odpowiada
Tyle miłych słów ... aż nie wiem co powiedzieć ... muszę sobie to zapamiętać "najpiękniejsze na świecie"
Chyba dosadzę ta moją Sweden (mam jedną sztukę w donicy) i będe potrzebowała jeszcze jednej ... ale może jakiejś innej odmiany powinnam spróbować? tylko jakiej? W nóżkach będzie hakone
Chyba się starzeje bo coś wieczorami mi na wzrok pada Reniu a śś to ci nie chorują po sadzeniu? Tak tylko pytam, bo mojej jakoś liście chlapły,pewnie to przez susze u nas panującą
Sebek
Hi hi hi świetne jest to Twoje poczucie humoru
Jeśli chodzi o berberysy to mam już Red Carpet na tej rabacie dlatego pomyślalam o czymś spokojniejszym Nie wiem czy po prostu nie poczekam i nie poobserwuję tej rabaty ... i tak bardzo dużo zalezy od stipy, która jeśli ruszy porządnie to da fajny efekt
Dzięki
A na czym polega ta reanimacja? Pokazywałaś jakie są teraz?
I czym tą szałwię "wypaliłaś"? Jarzmianka bardzo mi się podoba nawet myślę o białej na rabatę grabową z orlikami i zawilcami ... tylko nigdzie u mnie nie ma białej QofS u mnie w miarę sobie radzi tylko tak myśle, że na tą rabatę głównie w kolorach filolet/ciemny róż nie bardzo ten jasny róż mi pasuje ...
Ciesze sie Reniu baaaardzo , jak sie Wam podoba tojesc jest naprawde magiczna niby takie beleco ale daje sliczny efekt
Widze ,ze wszyscy szukaja tych limonkowych host pytalam Łukasza ,czy wie co bylo napisane na tabliczce..ale tez nie wiedzial i tez kupil limonkowa NN tzn...uuupsss...przepraszam nieee NN ... kupil ...hoste ...MIX