Gaura - chyba jak najbardziej OK. Ale jakoś tak mi rozum podpowiada (uznajmy, że jakiś tam mam ), by dodać mocnego akcentu kolorystycznego - może dołóż parę strzelistych, bordowych berberysów? Ze trzy grupki, pogrupowane pod 3?
Ale czad, szmaragdy, ich zieleń niesamowite tło dla tego pięknego towarzystwa cudownie
Ja bardzo lubie szwedkę i ona u mnie daje radę w półcieniu. Musisz pamiętać, ze ona ma pokrój wzniesiony nieco sztywny filiżanki patrzy zawsze do góry także potrzebuje czegoś w nóżki np stipę. Rabaty z ŚŚ najpiękniejsze na świecie
kurde zastanawiam się w końcu jaki kolor ma ta pastella bo co zdjęcie gdzieś oglądam to mi się inna wydaje jakbyś ją opisała jaki ona ma kolor? zastanawiam się nad nią i sama już nie wiem czy ona mi będzie pasowała kolorystycznie
A na czym polega ta reanimacja? Pokazywałaś jakie są teraz?
I czym tą szałwię "wypaliłaś"? Jarzmianka bardzo mi się podoba nawet myślę o białej na rabatę grabową z orlikami i zawilcami ... tylko nigdzie u mnie nie ma białej QofS u mnie w miarę sobie radzi tylko tak myśle, że na tą rabatę głównie w kolorach filolet/ciemny róż nie bardzo ten jasny róż mi pasuje ...