Rere - mój apaat robi same takie "wąskie kadry" to taki specjalny aparat który syfu unika
Ale faktucznie jak dojdzie zieloone to za dwa lata kadr mi się poszerzy hihihihi
Całsuki dla ciebie
Tess-jakiś kawalek znów do przodu.
Niestety dziś cały dzień leje strasznie i tak ma byc ponoc cały tydzień
A o hacone nie myślałaś? To taka fontannowa trawka, Danusia mi taką pod bukszpany poleciła (taki kołnierz ma utworzyć i otulić kulki bukszpanowe).
Ja mam Aureolę, taka dość zółta jest.
Do czego ją chciałaś?
No właśnie mam ten sam problem...wiedziałam, że citronelka nie da rady ale się uparłam...bo chciałam mieć taki kolor...i też muszę wykopać bo się męczą biedaczki
Teraz szukam trawki zółtej...niewysokiej...
Ogrodowisko kopalnią wiedzy jest, ale jej zdobycie wymaga strasznie dużo czasu Ja we własnych wątkach nie jestem na bieżąco, to i nic dziwnego, że w wielu innych przegapiam dobre rady i wymianę doświadczęń...
No, ja się dorobiłam "konkretnego cienia", więc z nimi nie kończę.
Szkoda, że nie mogę ich mieć w przedogródku, bo są takie dekoracyjne (oczywiście, wówczas, gdy są w dobrej kondycji).
dlatego właśnie skończyłam na razie z jasnymi, jak się dorobię w ogrodzie konkretnego cienia, to zaryzykuję, na razie goszczą u mnie te ciemne i one rosną jak na drożdżach
A właśnie że nalezy głośno. Stare porzekadło, że "nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca i mężczyzny za życia" - jakieś nieadekwatne obecnie jest.