Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 16:39, 24 cze 2013

Irenko fantastycznie nas złapałaś ... zmieniłam avatarek na taki z Adamo ... nie ma co walczyć przecież on już tak samo ogrodowiskowy jak ja ...
Milka 16:48, 24 cze 2013

no ja myślę tak się ucieszyłam, jak go zobaczyłam!!! idealne zdjęcie na avatarek Izuś, ale było fajnie, krótko, szybko, ale ile emocji; ledwo na samolot wyrobiłam, tak pilnowałam ten lot, że aż pomieszałam godziny!!!
Konstancja30 16:48, 24 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza baaaaardzo sie cieszę, że choć chwilę się widzialyśmy. Ae jak zwykle mam niedosyt, że nie mal tylko chwilę rozmawilałyśmy.
Caluję Kofana i dobrze, że na forum możemy pogadac.

Ps dwukolorowe włosy bardzo mi siem podobywują

za mało ... absolutnie za mało ... jednak gdy w jedno popołudnie chce się zobaczyć kilka ogrodów i z każdym wyściskać (Ana no chyba tylko ja zachowawczo tę dłoń podałam i chyba tylko Tobie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... sorry Madżenka mała dygresja bo miiiie ta gafa gapa z Aną męczy ) ... to inaczej być nie mogło ... dlatego ja mam mocno w postanowieniu odwiedzić Wrocław indywidualnie

Madżenka skąd znasz zacne słowo podobywują ... przecież ja zawsze tak mówię ale dałabym główę, ze nigdy na forum tego jeszcze nie było ... Madżenka to mi genami pachnie ... my musimy przodków postawić do raportu w kilku ostatnich pokoleniach ))))))))))))))))
Konstancja30 16:50, 24 cze 2013

irena_milek napisał(a)
no ja myślę tak się ucieszyłam, jak go zobaczyłam!!! idealne zdjęcie na avatarek Izuś, ale było fajnie, krótko, szybko, ale ile emocji; ledwo na samolot wyrobiłam, tak pilnowałam ten lot, że aż pomieszałam godziny!!!

fantastycznie było ... emocje mnie roznosiły i do 4 nad ranem spać nie mogłam ))))))))))) ... teraz wciąż mam w sobie tyle endorfin, że wczasów nie potrzebuję ...
Milka 16:54, 24 cze 2013

no to spotkanie u mnie i nalot na dziewczyny, da ci kolejna porcję
Tess 16:56, 24 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
... zmieniłam avatarek na taki z Adamo ... nie ma co walczyć przecież on już tak samo ogrodowiskowy jak ja ...

Bardzo ogrodowiskowy. Piękny awatar.
Konstancja30 16:58, 24 cze 2013

kwiatholandii napisał(a)

Donice wyszły Ci idealnie. Podoba mi się pomysł z tarasem i te rabaty, które projektujecie. Bedzie obłędnie. Wpadł mi w oko tez ten murek. Jakia bedzie jego docelowa rola? Zastanawiam się nad czymś takim u mnie

Moniko ten murek to kawałeczek zburzonego domku ... jest bardzo stary i podoba mi się cegła ... pewnie robiona ręcznie ... każda różni się minimalnie ... w czasie rozbierania gdy zostało już prawie tyle co teraz zatrzymałam dalszą dewastację ... podoba mi się i na jego tle hosta ... paproć i naparstnica będą wyglądały lepiej ... i troszkę osłania ... za murkiem teren jest o pół metra niższy ... zanim go wyrównamy murek stanowi fajny element "pograniczny" i dekoracyjny dla obu stron ... i co istotne ... jakoś łagodzi tę ścianę kamienicy w tle ...
coś jak parawan z cisa w ogrodzie Dany ... z dużym naciskiem na "coś" bo jednak parawan z cisa to większa ranga cosia
Konstancja30 17:02, 24 cze 2013

anula_wn napisał(a)
Izuś,
cieszę się, oj cieszę, że udało się nam spotkać !!!! jakże miło, choć dla mnie za mało i za krótko....
do zobaczenia niebawem !

Anulka teraz to sobie wciąż jestem u Ciebie ... na "bujce" ... oj jak mi tam było wspaniale ... szczęściara jesteś, że masz działeczkę ze starymi drzewami ... ta gra światła i cienia jest niesamowita ... to skarb
Konstancja30 17:07, 24 cze 2013

noemi napisał(a)
Iza macham i czekam na Ciebie musimy powtorzyć wczorajsze spotkanie....koniecznie!

Gabisia napisał(a)
Konstancjo, za mało, za krótko, za szybko!!!
Ucałowuję mocno Ciebie i Twojego świetnego Męża i czekam na kolejną szansę na spotkanie.
Buziam

Madziu koniecznie ...

Gabisiu ... będzie okazja ...

macham dziefczyny ... jak mi szkoda, że tak za mało ... za krótko ... za szybko ... nie no następnym razem nawet na ogólnym zlocie na jakiś obiadek wspólny czeba się umówić ... nie wiem ... jakoś tak u mnie wszystkie drogi prowadzą do korytka ... ... no ale nie żebym łasuch była ...

Gabi a z blogiem to mus cos szybko zrobić bo skandaliczny skandal ... nawet własnego hasła zapomniałam !!!
Konstancja30 17:13, 24 cze 2013

bociek napisał(a)
Izka, lobuzie, kofam Ciem od pierwszego wejrzenia, normalnie i jak zyc teraz, jak zyc.

Jestescie z Adamo genialni obydwoje. Macie taki luz w sobie i taka radoche, ze az chce sie Was adoptowac Mozna Was lyzkami jesc.

nigdy nie próbuj )))))) ... Kaśka medycyna jeszcze na to antidotum nie ma !!!)))))))