Aniu masz bardzo ładnie. W jakich donicach te prosa są posadzone ile litrów ma donica. Robimy zadaszenie tarasu i ciągnie mnie w kierunku tych pros mam dylemat czy nadadzą się do donic.
Ile masz tych donic i jak długo je masz.
Jak i inni zebralam dzis rano swoje zwłoki zmeczone i kilka pstrykow od frontu zrobilam. Wiem, ze powojnik musi dostac cos w nozki, bo brzydko wyglada od dolu, zreszta one nie lubia nozek w słońcu a cieniu. I rozchodniki trzeba przesadzic, pożarły mi sosne Oregon Green, troche tez chyba jej grzyba sprzedaly. Musze cos niższego tam upchac. Na pewno obetne je po kwitnieniu. Pewnie w listopadzie znajde czas
Kwiatki doniczkowe okazaly sie hitem, daly rade na patelni od czerwca i wciaz ładne. Fatsje za tydzien juz do domu biore i zrobie dyńkowa wystawke
Dziś i u mnie słońce więc rano zrobiłam kilka zdjęć telefonem. Szału nie ma bo nic nie kwitnie prócz traw. Gdzieniegdzie tegoroczne asterki go Kwarteta ale na razie prawie nie widoczne są. Może za rok
Na pierwszy ogień idą Prosa Northwind bo stoją na tarasie i uwielbiam na nie patrzeć