Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Joku 20:51, 05 lip 2025

Wafel napisał(a)

Czy to nie piękne powitanie, spójrzcie na kubek

Siedząc z wami nie bardzo rozumiałam o co chodzi z tym kubkiem bo w głowie pojawił mi się wafel teatralny czyli wafelek w czekoladzie . Dopiero teraz, oglądając na spokojnie zdjęcia i czytając wasze relacja załapałam o co chodziło .
I ja dziękuję za możliwość zobaczenia waszego ogrodu po raz kolejny. Podziwiam konsekwencję w tworzeniu ogrodu, bujne kolorowe rabaty. Wszystko zadbane, idealnie przycięte. Wspaniale się rozmawiało z gospodarzami i forumowymi koleżankami na tematy ogrodowe i nie tylko .
Zdjęcia zrobiłam tylko 2, nie lubię robić telefonem a aparat zapomniałam zabrać z domu. Wstawię jak naładuje się komórka.
anpi 21:15, 05 lip 2025

Fajny ten spotkaniowy czas! Ogród ciekawie prezentuje się w w goździkowej odsłonie, kiedy Ci się ich tak namnożyło?
Wierszyk też świetny napisałaś, twórcza dusza z Ciebie na wielu frontach!
Wafel 22:11, 05 lip 2025

Jolu
Joku 22:23, 05 lip 2025

Już chyba podobne ujęcia ogrodu były, w dodatku zdjęcia lepszej jakości niż moje

Ktoś już pisał o bujnych goździkach i truskawkach na półkach. Na mnie one też zrobiły wrażenie. I dorodne dynie na kompoście. Rabaty szczególnie efektownie prezentowały się z poziomu tarasu. Oj, to bogactwo kwiecia, zieleni.