Jolu strasznie daleko trzeba się cofać, żeby obejrzeć fotki ogrodu (niestety obecnie nie jestem wstanie nadrobić tak długiego wątku w całości). Ale warto, bo ogród cudowny. No i doczytałam że super szelkową ekipę do ogrodzenia miałaś. Tak ryknęłam śmiechem, że aż eMuś od telewizora się oderwał. Tylko jak wytłumaczyć budowlańcowi o co chodzi?
Odkąd buszuję po ogrodowisku to mam mega problem. Z jednej strony zawsze podobał mi się busz w ogrodzie, dzikość. Z drugiej strony wzdycham z tęsknotą i uznaniem do takich widoków:
Jolcia Ty masz tak pięknie, że ciiii...
Te moje ciemierniki są jeszcze w donicy.Muszę je przenieść na taras to bedzie miło patrzeć na kwiatki o tej porze roku
Marzenko zawsze byli tak ze wchodzi lam i czytalam plan i juz wiedxialam co mam robić ......
Jaki plan ?
Szukam stolika kawowego ....dwa kwadraty jeden wodzi pod drugi najlepiej bialy blat i srebrne kwadratowe nogi tworzące calosc ....nawet znalazlam ale za niskie 27 cm wysokie. Może cos mi podrzucisz?
Ewciu dla Twojego zdjęcia chyba wrócę na FB pięknie u Ciebie . Chowasz cyprysy do domu ? Ja tak bo w dwa lata temu wszystkie mi wymarzly w donicach na dworze. Pozdrawia serdecznie