Ja za to dobrego stolarza nie znalam.ale chyba znalazlam.ja mialam stare drewniane krzesla.juz patrzec na nie nie moglam a teraz az siedziec rzy stole mi sie chce-choc stol jeszcze stary
Moze sie przyda robie sobie stol na jeden z ich wzorow http://takemehome.pl/sklep/4-zestaw-stolikow-doblo.html
Soczysta ta jesień u Ciebie Choć dzisiaj tak jakby przedzimie mamy Ale dorwałem ramy na promocji to przynajmniej dobry humor mam Ogród szybko powstał to i tysiąca szybko machnęlas Jak kończylem pierwszy wątek to chyba nadal nie wiedziałem co chcę u siebie Dopiero potem mnie olśniło
Gratki Joluś ! Trzymam kciuki za znalezienie numerka i skrzynki szybko i tanio
Jolciu biegnę spóźniona z gratkami
Jolu strasznie daleko trzeba się cofać, żeby obejrzeć fotki ogrodu (niestety obecnie nie jestem wstanie nadrobić tak długiego wątku w całości). Ale warto, bo ogród cudowny. No i doczytałam że super szelkową ekipę do ogrodzenia miałaś. Tak ryknęłam śmiechem, że aż eMuś od telewizora się oderwał. Tylko jak wytłumaczyć budowlańcowi o co chodzi? Odkąd buszuję po ogrodowisku to mam mega problem. Z jednej strony zawsze podobał mi się busz w ogrodzie, dzikość. Z drugiej strony wzdycham z tęsknotą i uznaniem do takich widoków: I jak to pogodzić?
Mi spawa facer ktory spawal mi ogrodzenie,a blat robi stolarz.moze w weekend juz bedzie.
Masz znajomości na wagę.......stolu
Wygodne co ?