Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Asisko_2005 00:04, 23 lis 2015

a poza tym kwitnie mi kuklik.
Evchen 00:10, 23 lis 2015

Palucha odciskam. Nie dam rady nadrobić. Tłoczno tu jak w ulu
Idę pooglądać lato u Ciebie. Miałaś pewnie piękne róże...
Buziam,
Ev
Ewa 06:08, 23 lis 2015

Pozdrawiam
Madzenka 06:54, 23 lis 2015

Filemon24 napisał(a)
Hej
widziałam u ciebie piękny szpaler hortensji magical monnlight ile sztuk masz posadzonych? i jak długo u ciebie rosną?
ja mam na razie dwie ale planuje dokupić jeszcze cztery sztuki

Szpaler to zbyt szumne okreslenie rosna tylko dwie sztuki od 2012 r. One sa duze, ale limelight ma wieksze przyrosty
Filemon24 07:34, 23 lis 2015

a wyglądają jakby rosło więcej sztuk zastanawiam się czy nie kupić od razu większych sadzonek
bo jedna już kupiłam dużą a drugą o połowę mniejszą :/
W ogóle jeśli chodzi o tą odmianę to miałam problem z jej kupnem, a byłam w wielu szkółkach dopiero u Szmitów mieli.
siakowa 07:57, 23 lis 2015

eee_taam napisał(a)

u mnie za tujami obornik normalny taki ze słomą ..od świń i krów....rozrzucaja na polach ...śmierdzi śwojsko....czasem za swojsko ....szambo jest gorsze ...dużo gorsze ..my mamy kanalizację to wiem jak z niej woni masakrycznie..nie do wytrzymania i nic swojskiego to nie jest

ten granulowany nie ma zapachu tak intensywnego .....gnojówka z pokrzyw jest bardziej intensywna ..prawie jak gnój....a ten granulat da sie wytrzymać ...choc zapach ma ....i Chanel to nie jest raczej...ale potem na rabatach to jakoś go nie czuję jak plewie ...i nie widzę wiosną muszę sprawdzić jak szybko się rozpuszcza po deszczu.(poleje woda i bede obserwowac

ja tez używam granulowanego obornika i śmierdzi jak powąchasz albo za blisko worka wsadzisz głowe na rabacie z wysokości klęczącego człowieka nie czuć ale ja wrzucam w dołek a nie na powierzchnie
pozdrawiam
Agania 08:22, 23 lis 2015

Ogród jesienny jak zwykle zjawiskowy, wzorcowy porządeczek, ja też jeszcze cebulowe mam w domu, może się dzisiaj zmobilizuję, bo wcześniejszy powrót do domu planuję, uświadomiłas mi, że za tydzień grudzień
ren133 09:25, 23 lis 2015

frezja napisał(a)

z tymi miejscami to nawet mówić mi sie nie chce..siedzieliśmy w drugim...tragedianigdy więcej..do teraz w glowie mi się kręci

A ja w piętnastym
Filemon24 12:07, 23 lis 2015

ja po ostatniej traumie która przeżyłam w kinie ( tak nudny film że prawie go przespałam) póki co się nie wybieram
lojalna_ 16:30, 23 lis 2015

Marzenko zawsze byli tak ze wchodzi lam i czytalam plan i juz wiedxialam co mam robić ......

Jaki plan ?

Szukam stolika kawowego ....dwa kwadraty jeden wodzi pod drugi najlepiej bialy blat i srebrne kwadratowe nogi tworzące calosc ....nawet znalazlam ale za niskie 27 cm wysokie. Może cos mi podrzucisz?