Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

iwka 08:24, 23 lis 2015

śliczne gwiazdeczki i domki, brawo
aga_pe 09:10, 23 lis 2015

polinka napisał(a)
Dostałam dzisiaj prezent od stolarza eM przynajmniej ma najgorszą część pracy, czyli zabawę z małymi gwiazdkami za sobą!
Malujemy

poproszę namiary na stolarza. Szukam namiarów na osobę, która zrobi mi świeczniki toczone w drewnie
Kawa 10:00, 23 lis 2015

super
lojalna_ 16:51, 23 lis 2015

Nie zdazylam zapytać .....czy Ty nie planujesz tych cudnych domków? A tutaj juz są takie cuda pięknie naprawdę klimatycznie gwiazdki domki wypas
Margarete 16:18, 24 lis 2015

polinka napisał(a)
Często możemy się spotkać z opinią, że bukszpany wolno rosną. Na przykładzie jednej obwódki a teraz już kostki chciałabym pokazać, że nie są takimi "ślimakami" wśród roślin

W maju 2013r. kupiłam 20-30 cm. sadzonki.

8 lipca 2014 roku wyglądały już tak:

cdn.

O matko ! to czym ty je karmisz? moje posadzone na obwódke w ub roku we wrzesniu i nadal "stoją" w miejscu...zastanawiałam sie własnie czy wiosna nie dokupis kolejnych w celu "zagęszczenia".....a u ciebie w tkim tempie...nie do wiary
Margarete 16:21, 24 lis 2015

A domki i gwiazdki beda białe ? cudne te ozdoby...własnoręcznie zrobione, proste, nie wydumane....i do tego po kilka sztuk, wtedy dopiero osiaga sie ten efekt....śliczne
Ewik 16:25, 24 lis 2015

Te buksiki to zdecydowanie na dopalaczach są Gwiazdki śliczne.
polinka 16:37, 24 lis 2015

Asiu eM z tych starannych Jak już coś robi to dokładnie

Olik dziękować Przekażę brawa

Kasiek to reszta desek z płotu...

Ewka trafiłaś w 10 !!

Ilonko dzięki
polinka 16:40, 24 lis 2015

Iwonko, gwiazdki rządzą w tym roku

Aga, napiszę na pw.

Kamilko, cieszę się bardzo!

Jolu, muszę nadążyć za dziewczynami Prawda jest taka, że jak mam tydzień wolny to muszę nadgonić wszelkie prace bo póżniej praca od świtu do nocy...
polinka 16:45, 24 lis 2015

Margarete napisał(a)

O matko ! to czym ty je karmisz? moje posadzone na obwódke w ub roku we wrzesniu i nadal "stoją" w miejscu...zastanawiałam sie własnie czy wiosna nie dokupis kolejnych w celu "zagęszczenia".....a u ciebie w tkim tempie...nie do wiary

Małgosiu niestety ale prawda jest bolesna...Wszystkie moje rośliny w pierwszym sezonie po posadzeniu dostawały hektolitry floro...i rosły jak na drożdzach ale też łapały bardzo dużo chorób. Od wiosny tego roku nie używam już sztucznych nawozów ale wszystkie rośliny dostają kompost i gnojówkę z pokrzywy.Do wzrostu i zagęszczenia bukszpanów przyczynia się też intensywne cięcie. Mam nadzieję, że Twoje buksiki ruszą w kolejnym sezonie