Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

To tu... 06:09, 15 wrz 2015

Do góry
Piekny tworzysz ogród. Podziwiam
Ogród Małej Mi - sezon 2015 23:42, 14 wrz 2015

Do góry
U mnie lało!
Mały ogród Kasi 23:38, 14 wrz 2015

Do góry
Kasiu pamiętaj że masz mały ogród a drzewa rosną wielkie. Nie kupuj takich ktore wymagają częstego cięcia w małym ogrodzie.....
Graby fastigata puszczone swobodnie lbylyby super. Ambrowce kolumnowe kocham, pissardi rosną jak chwast. Miłością pałam do platanów Alpen's Globe. Widziałaś w Długołęce?
Popatrz na wiązy werdei, miłorzęby, buki dawyck gold.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 23:14, 14 wrz 2015

Do góry
Cebule w kolorze bieli i purpury? Czy zaskoczysz nas?
Typografia ogrodu 23:10, 14 wrz 2015

Do góry
Bacznie obserwuję tworzenie miejsca ogniskowego
Pogubiłam się po drodze... 23:07, 14 wrz 2015

Do góry
Zamiast Picassa nie mozna byłoby jakiegoś impresjonisty narysować? Mysle o złagodzeniu lini
Lawendowy zawrót głowy 23:03, 14 wrz 2015

Do góry
Oj tam po którymś tam sezonie M sie przyzwyczaja i nie marudzi i tylko zachwyca się tulipanami wiosna
Ile można matudzić przecież to nie Źona ?
Moja "przyziemna" :) pasja 21:49, 14 wrz 2015

Do góry
Jeju cebulowe będą miały premierę u Ciebie? O to już nie zejdziesz z tej drogi
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:38, 14 wrz 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

A masz coś podobnego w zamian?

Drzewko oliwne..marzy mi się takie wielkie..teraz muszę zaczać zbierać aby kupić za 5 lat

Cebule zamierzam sadzic dopiero w pażdzerniku, gdy częsć roslin wyłysieje. Wtedy usychające liscie tulioanów beda sie ładnie ukrywać w startujących roslinach w maju. Wrzesien to czas rewolucji

Graby opryskałaś ponownie? U mnie ładnie odbijają nowymi listkami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:33, 14 wrz 2015

Do góry
Pięknie, minimalistyczny busz, tak lubię !
"W kolorze blue" 21:14, 14 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Tradycyjnie facet od trawy robi mnie w balona. Wysyłka miała byc w czwartek, najprawdopodobniej w poniedziałek. Poniedziałek chyli sie ku koncowi, facet nie odpisuje na sms. Nie rozumiem jak mozna tak prowadzic biznes. Brac zaliczkę w lipcu, we wrzesniu nie mozna się doprosić towaru

Płacić należy wyłącznie przy odbiorze, wtedy maja motywacje do szybkiej wysyłki.

Ensata szacun, piekne plamy bordowe, mi sie te duuuuze plamy kolorow bardzo podobają
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:02, 14 wrz 2015

Do góry
Kochani powrót do pracy po tygodniowej delegacji to masakra piła teksańska. Na dodatek kaleka jestem, odnowiła mi sie kontuzja wiązadła. Kuśtykam starsznie, dzien coraz krótszy....zatem leze i oglądam Ziarno Prawdy. Dosyc wiernie oddana książka.
Rewolucjonizować bede ale chyba musze jakis urlop wziąć bo weekendy zajęte a dni króciutkie, gdy wracam z pracy zmierzcha...dzisiaj sypnełam nawóz jesienny na tarwnik, teraz pada i rozpuszcza nawoz oraz podlewa moja elatę i seslerie.

Odpowiem tylko szybko nt ciecia bukszpanów. Tak jak pisała Ania w sieprniu nie było szansy na cięcie z powodu upałów. We Wrocławiu jest łagodny klimat. Waldku snieg ostatnio widziałam chyba na swoim podjezdzie w 2011 i 2012 roku...
Tegoroczna zima na zachodzie POlski ma byc wyjatkowo ciepła, zatem nie obawiam sie późnego ciecia. Nawet gdyby je jednak przymroziło to je skoryguje w czerwcu. Nie wytrzymam tak jak pisze Mała Mi widoku poczochrańcow przez cała zime. Nie mowie jednak o radykalnym cięciu korygującym, takie wykonywałam w czerwcu, teraz wyłacznie nadam im ponownie pukładany kształt. Za chwile w ogrodzie bedzie widac wyłacznie bukszpany i musza trzymac forme

Margaret napisze na prive. Anglicy polecaja posadzic nowa roze w miejsce chorej w kartonie wypelnionym ziemia. Karton z czasem sie rozłoży a przez dłuzszy czas bedzie stanowic zaporę dla bakterii i grzybow.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:55, 13 wrz 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Rewolucje to nasz codzienność Fajnie Was zobaczyć takie wesołe Buziam

Gosiu remont wreszcie dobiega końcowi?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:54, 13 wrz 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

świetne ujęcie a blackberry truffle boooska

Widziałam w bylinowym w tej samej cenie co wczoraj na giełdzie. jakieś tańsze teraz jeżówki niż wiosną?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:52, 13 wrz 2015

Do góry
NO to dla zainteresowanych - z serii porażki ogrodowe - moja lawenda
Opitoliłam bo była brązowa od przędziorków i chyba nie uschła tylko ją grzyb atakował? Jak nie odrośnie to zastąpi ja definitywnie szałwia lub kocimiętka

i to na tyle zdjęć...

W tym tygodniu trzeba zacząc ciąć bukszpany abym zdązyła do końca września i aby jakiś kształt im nadać....

I zastanawiam się czy zostawić te bukszpany czy zastąpić je trawami? Ciągle mi wypadają na tej rabacie, nie mogę uzyskać równych kwadratów

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:45, 13 wrz 2015

Do góry
Karabela napisał(a)

a ja myslalam ze Any to szarlotka... pyszne w kazdym razie, a Twoje jakie bylo??
Wojslawice planuję, bojam sie tylko ze bachorki nie dadza mi zrobic zakupow hghdyy@#$ !!!!,

ps. Moze to i dobrze bo nie mam gdzie sadzic

Hi hi ja piekę tylko dwa ciasta - sernik z brzoskiwniami i szarlotke. Więc moja szarlotka z jabłakmi, miodem i cytryną Ale przepisu nie podawałam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:43, 13 wrz 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
Piękne zmiany Madżen. Ambrowce mi się podobają bardzooo.
No i ten trawnik, ech

Jeśli się w tym roku nie przebarwią pomaluję plakatówkami na czerwono!!!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:41, 13 wrz 2015

Do góry
Luki napisał(a)
No, a gdzie zdjęcia
Nie powiem jak przeczytałem o ponownie przesadzonej Elacie to się szeroko uśmiechnąłem, Twoje rośliny mają przy okazji szanse poznać każdy zakątek ogrodu

Ja się jednak muszę uczyć na błędach
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:39, 13 wrz 2015

Do góry
Wczorajaszy zakup - jeżówka blackberry truffle

Sothern Bells dalej kwitnie

I Prince wreszcie zakwitł po dwóch latach...

I Munstead wood niestrudzona, jakiż ona ma teraz aksamitny kolor.
Podlewana szlaufem została zaatakowana mączniakiem

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:36, 13 wrz 2015

Do góry
A tę czeka rewolucja już wkrótce... niech no tylko moje kolano pozwoli na kopanie... Ale to się chyba szybko nie zapowiada..

Tej nie rewolucjonizuję, tę lubię

Tu też będą zmiany.. pinky winky przypalona

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies