Zdjęcia stare ale chciałam Wam pokazać moje szafirki z hakone Bardzo mi się podoba to połączenie, muszę jesienią koniecznie dosadzić. I tak nie jest źle biorąc pod uwagę, że te szafirki sadziłam w styczniu
A co do kuklików, to mam jeszcze takie 'Pink Petticoats'
No to parę zdjęć wrzucę bo teraz ogród wchodzi już w piękny czas, teraz z dnia na dzień coś nowego będzie się pojawiać i to mnie bardzo cieszy i tak przez całe lato, rabaty wypełniw się po brzegi
Mam już zakupiłam... jak na razie woda kryształ, gorzej z rybkami, chyba mają pasożyta, dałam preparat, jest jakby lepiej
Koi czują się dobrze, jedzą mi z ręki, woda jest ok, byleby płetwy im wyzdrowiały, trzymajcie kciuki
Wszystko wskazuje na to że to borelioza mnie męczy, czekam na wynik potwierdzający wstępne wyniki, weekend mam sokojny, był syn z rodzinką z Igunią, miałam kawał szczęśliwej soboty
Elu ja do Ciebie też często zaglądam, bo lubię Twój ogród po za tym lubię Twój sposób pisania kocimiętka robi super robotę na rabatach, wypełnia sobą wszystko
Daria w sezonie kupuję po kilka worków kory mielonej i wysypuje na rabatach, ładnie wygląda i miesza się z podłożem, oprócz tego kompost, mączki, wzbogacam trochę coby roślinki miały dobrze dziś wyszłam na chwilkę fotek Parę zrobić a tak to w domu siedzę... a plewienia tyle że aż żal...
Wybaczcie dłuższą nieobecność ale wpadłam w jakąś czarną dziurę, tu przydałby się stosowny emotikon, jak się z dziury wygrzebuję
Dzięki za odwiedziny i wszystkie miłe wpisy.
U mnie bez zmian, roślinki się zagęszczają, deszczyk pada, a ja po szczepieniu daję sobie dziś trochę luzu.
Żeby nie przedłużać, trochę fotek dla wszystkich chętnych