Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 12:06, 05 cze 2021

TAR napisał(a)
Aganiu ale slodziaki i slicznosci te twoje wnusie

Macham z wnusiami Tarciu
Gosiek33 12:11, 05 cze 2021

Agania napisał(a)

Wnusie sama słodycz
Ogród cieszy mnie niezmiennie lubię go o tej porze roku
Oby zdrówko wróciło, macham

Oby, zdrowie najważniejsze. Dobrze, że wzięłaś się za badania, tym bardziej, że tyle nieprawidłowych wyników wyszło.
Wnusie nawet mnie za serce łapią
ElzbietaFranka 22:52, 05 cze 2021

Agatka masz problem z glonami kup sobie ekstrakt ze słomy jęczmiennej. Nigdy nie będziesz miała glonów. Po szyszkach trochę woda się przebarwia. Po ekstrakcie naturalny kolor wody.
Wstawiłam fotkę, ale usunęłam bo mogę zapomnieć ją usunąć jak będziesz chciała więcej wiedzieć to napisz i wstawię u siebie fotkę jak to wygląda.
ElzbietaFranka 12:58, 06 cze 2021

Agata pokazałam u siebie bo zbaranialam gdzie mam wstawić. W każdym razie ekstrakt jest najlepszy.
Agania 20:25, 12 cze 2021

Gosiek33 napisał(a)

Oby, zdrowie najważniejsze. Dobrze, że wzięłaś się za badania, tym bardziej, że tyle nieprawidłowych wyników wyszło.
Wnusie nawet mnie za serce łapią

Wszystko wskazuje na to że to borelioza mnie męczy, czekam na wynik potwierdzający wstępne wyniki, weekend mam sokojny, był syn z rodzinką z Igunią, miałam kawał szczęśliwej soboty

Agania 20:29, 12 cze 2021

ElzbietaFranka napisał(a)
Agatka masz problem z glonami kup sobie ekstrakt ze słomy jęczmiennej. Nigdy nie będziesz miała glonów. Po szyszkach trochę woda się przebarwia. Po ekstrakcie naturalny kolor wody.
Wstawiłam fotkę, ale usunęłam bo mogę zapomnieć ją usunąć jak będziesz chciała więcej wiedzieć to napisz i wstawię u siebie fotkę jak to wygląda.

Mam już zakupiłam... jak na razie woda kryształ, gorzej z rybkami, chyba mają pasożyta, dałam preparat, jest jakby lepiej
Koi czują się dobrze, jedzą mi z ręki, woda jest ok, byleby płetwy im wyzdrowiały, trzymajcie kciuki

Agania 20:30, 12 cze 2021

ElzbietaFranka napisał(a)
Agata pokazałam u siebie bo zbaranialam gdzie mam wstawić. W każdym razie ekstrakt jest najlepszy.

Ok
Agania 20:42, 12 cze 2021

W ogrodzie mam opanowaną atmosferę, nie przemęczam się i jest pięknie, roślinność
bujnęła maj i czerwiec jak zawsze najpiękniejszy

W sprawie podjazdu i podwórka chyba wykonawca mam nadzieję, że nie odpadnie przy moich pomysłach, nie chce brać wykonu pod basen
Maister Jan w końcu przyjechał, mam szczęście... wylewkę pod basen i podmurówkę
w wgłęgniku chyba mi wykona, że też on u nas lubi i realizuje moje wyzwania

Z 10 wykonawców zrezygnowało, teren u nas nie łatwy, nie klepisko i nie budowa, kawał ogrodu i podjazdu po górkę i dwa tarasy leżakownia z basenem i taras rondo wokół studni na strefie warzywnikowej za domem, teren nie równy do wybierania, równania i rozrzucania, kto chciałby się z tym bawić, no nie każdy, każdy chce po prostej iść, nawet nie mam chętnych do projektu....ha, ha, ha

Agania 20:48, 12 cze 2021

Majowo czerwcowy ogród

Agania 20:54, 12 cze 2021

Moje pływające radości