Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:33, 13 wrz 2015

Do góry
Kolejna rabata rewolucjonizowana...

Silver screpe przypaliło słońce chyba trzeba znów przesadzić

Wiosną przesadze stipę w jedno miejsce i mam nadzieję ze amazon mist juz zaczną robić efekt

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:31, 13 wrz 2015

Do góry
Coby nie nakręcać klienteli Janinie wklejam kilka fotek. Zawsze mam jednak wątpliwości ile razy można te same małe rabaty pokazywać... Abyście się nie nudzili muszę ciągle ogród rewolucjonizować....

Dzisiaj wykopałam wszystkie żółte liowce, zostawiam tylko miniaturowe stlella d'oro i po raz czwarty w sezonie przesadziłam elatę... Bo ją ciągle przypalało i podsychała. Teraz będzie rosła w leciuteńkim półcieniu. Fotek nie ma bo wygląda strasznie ...

Obiecałam pokazać ambrowce - rosną pomiędzy miskantami i ich nie widać na zielonym tle żywopłotu... mam nadzieję że za rok podrosną bardziej

Elata Tu była i codziennie mnie denerwowała

a teraz jej miejsce zajęła maluteńka sesleria (nimal jej nie widać) a zebrinusy wiosna idą do swoich braci tworzyć żywopłot na tyłach. Teraz obok juz zadołowałam miskanty adagio, wiosną posadzę na miejsce docelowe. efektu nie ma ale tak to jest jak się ciągle rewolucje robi... Zebrinusy musiałam juz związać bo się rozłażą strasznie na boki
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:22, 13 wrz 2015

Do góry
iwonadm napisał(a)
Dziewczyny w tamtym roku z opakowania od emporów wzeszło mi coś takiego

połączyłam je z queen of night niestety kwitły troszkę wcześniej
nie były pełne tylko pojedyncze, a tylko jeden z nich miał taki charakterystyczny paseczek

Nie narzekaj , za te cenę nigdzie nie kupisz Całkiem ładne paseczki żółte. ja miałam pierwyj sort Ja z Benex zamiast purpury miałam pomarańczowe pełne.... jak mi w tym roku podmienia to im z bryła korzeniową odeśle....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:20, 13 wrz 2015

Do góry
Karabela napisał(a)
Madzenko zrobiłam Twoje ciasto śliwkowe, pyszne wpadnij do mnie na 114 - potrzebuje pomocy przy rabacie z tujami, wąska bardzo, z tylu koszmarek do zasłonięcia i pytanie:
Takie trzmielimki jak u Ciebie?
Brzoza wielopniowa doorenbos i ml
Coś innego?

Love

Ciasto śliwkowe Any Art
Zaraz wpadnę. Będziesz w Wojsławicach z baby?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:19, 13 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Ja gdy kiedys powiedzialam M,ze kupilam cos w Janinie zapytal mnie: a gdzie jest ten Janin?

To nasz stary gryps (dobrze o tym wiesz) aby nie promować nazw sklepów. Janina to po portugalsku biedroneczka
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:18, 13 wrz 2015

Do góry
Kasia73 napisał(a)

Marzena Auchan jest również w centrum handlowym Korona

Zapomniałam, ze przecież wykupili Reala.... Wpadnę na szaber
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:09, 13 wrz 2015

Do góry
deszczowymaj napisał(a)

Mateusz a czy masz w pobliżu Auchana ? tam jest szaleństwo cebulkowe

O ja mam doklanie po drugiej stronie W, 35 min drogi samochodem autostradą.....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:08, 13 wrz 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)
Muszę skoczyć do lidla i zobaczyć. W jakiej cenie tam są? Ostatnio byłem ale nic nie było. Kupiłem za to zwykle czerwone NN i białe takie pełne, nie pamiętam odmiany.

W Lidlu nie byłam, bo w poblizu domu mam tylko 1 , ktorego juz wszyscy ogołocili a Janiny mam 4...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:07, 13 wrz 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
u mnie biedronek od metra chyba z 9 ale nie kupiłam ani jednej paczki tulipanów....
widziałam exotic i na zdjeciu to nie był exotic tylko sping green. Za to w lidlu były fajne i kupiłam parę torebeczek różności
reklamy nie mogę znaleźć na yu

Spring green tez lubie wiec moze byc pomyłka
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:07, 13 wrz 2015

Do góry
JulkAd napisał(a)

I zaś spotkanie i zaś zakupy?....widać, że udane...słonka do niedzielnego odpoczynku

Czekam aż kiedys do nas dołaczysz. Moze w Wosjlawicach znów bedziesz?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:06, 13 wrz 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)

Ice wonder no właśnie.Kojarzylam że coś z zimą

W necie znalazłam za 3 zł. Powiedz M że zaoszczędziłaś na brzozy dzieki tańszym zakupom cebulowych
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:03, 13 wrz 2015

Do góry
wodzyn napisał(a)
Nadrobiłam!!! Dawno nie zaglądałam i miałam do nadrobienie około 60 stron.
Nacieszyłam oczy cudownościami a teraz proszę o pomoc.
Marzenko brązowieje mi jeden bukszpan, za sucho nie ma, dostawał florovit, więc chyba dopadł go grzyb. Proszę doradź czym go ratować, ale falconu nie mam.
Po drugie bardzo niefajnie wyglądają moje magnolie, brązowieją im liście i robią się w nich dziury. Może coś doradzisz, bo Twoje prezentują się świetnie.
Pozdrowienia zostawiam.

Obejrzyj bardzo dokładnie listki bukszpana. U mnie niektore sa brązowe z powodu przedziorka (listki maja takie bardzo drobniuteńkie kreseczki) . Jesli nic takiego nie obserwujesz podlej siarczanem postasu - musisz kupic taki o konsystencji cukru , łatwo rozpuszczalny

Moje magnolie tez tak wygladaja od przedziorka i upałów. Zatem nie panikuj tylko obejrzyj dokładnie liscie, jesli sa oznaki zerowania opryskaj Magusem lub Ortusem. Jesli nie to podelwaj wszytsko potasem . Magnolie nie cierpią niedoborów wody , u mnie bardzo je te tropikalne upały i suche potwierdze osłabiły..
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:58, 13 wrz 2015

Do góry
Ja tez chetnie bym wymieniła ogród... Trzeba sie zatrawkować na maksa.
Czasem słońce czasem deszcz 19:53, 13 wrz 2015

Do góry
Z dzieleniem poczekaj
Ogród mały, ale pojemny;) 19:52, 13 wrz 2015

Do góry
Zgodnie z terminologią Ogrodowiska zgubiłam szczękę w Twoim ogrodzie.... I teraz będe seplenić!
Pieknie!
Ogród niby nowoczesny ale... 19:42, 13 wrz 2015

Do góry
Znalazłam takie magiczne gąbeczki na A, po 49 szt za 100... Co mam z taka iloscią zrobić?
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 19:39, 13 wrz 2015

Do góry
Jak zwykle intensywnie odpoczywasz Lubie te Twoje relacje
Makowo na Kociewiu 19:38, 13 wrz 2015

Do góry
Cudne masz te roze z trawami! Bosko jest!
U mnie dzisiaj było lato a jutro upał.... Życzę aby ciepełko do Ciebie dotarło!
Mój ogród pod górkę... 19:35, 13 wrz 2015

Do góry
Superowe zakupy, oj będzie sie wiosna działo
a czasem nie na temat ... 19:33, 13 wrz 2015

Do góry
Ja tez rzadko bywam zatem fotki chetnie oglądam. A deseczki do czego?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies