Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:41, 29 gru 2015

Do góry
Podziałałam dzisiaj w ogrodzie!
Kilka godzin ruchu i jestem jak nowo narodzona

Na początek bukszpany dostały styropian, folię i jutę.Mam nadzieję, że to wystarczy do ochrony przed mrozem.

Nowy prezentowy sprzęt rewelacyjny! Zakochałam się od pierwszego ciachnięcia Kanciki zrobione

Na koniec odkurzyłam trawnik.

I czekam na mróz aby zrobić zdjęcia zmrożonego ogrodu Marzę o śniegu ale Dolny Śląsk pewnie jak zawsze ominie

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:31, 29 gru 2015

Do góry
W związku z toczącą się dyskusją na temat życzeń, gratek i różnych rozmów:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3040-skladanie-zyczen-swiatecznych?page=4

proszę o nie zauważanie w moim wątku kolejnych setek

Rozmowy na wszystkie tematy mile widziane i pożądane.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:28, 29 gru 2015

Do góry
gusiarz napisał(a)
Mój eM marzy o motorze... ale ja się jakoś bojam. Wczoraj sadziłam tulipany... mimo grudnia, pogoda kwietniowa

Aguś!! Cieszę się, że wróciłaś! I mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej? Zatęskniłam za kwadratowym

Motor fajny, zależy w jakich eM gustuje?
My obecnie mamy szosowo-turystycznego ze względu na komfort długich wypraw ale tęsknię za ścigaczem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:24, 29 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Moja Mama wtedy prawdopodobnie do przedszkola chodziła

Sebek, ja zawsze zapominam, że Ty taki młody
Fajnie chyba mieć taką młodą mamę??
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:23, 29 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

Bardzo dziękuję Chętnie skorzystam z twoich wskazówek. Ja byłam w Miliczu w ubiegłym wieku ostatnio....wstyd się przyznać....w 1979 roku na zimowisku, większości forumowiczów jeszcze nie było na świecie....
Buziaki!

Małgoś w 79 byłam w brzuchu u mamy
Nie ma czego się wstydzić! Od tego czasu wiadomo, ze dużo się zmieniło ale Stawy Milickie pozostaną zawsze takie same. Mam taką nadzieję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:21, 29 gru 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Też lubię się tak szwendać

Ewka, chociaż w taki sposób można uciec od codzienności Zdrowie psychiczne równie ważne jak fizyczne.
Składanie życzeń świątecznych 14:45, 29 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Oczywiście Danusiu Ty tutaj rządzisz i wszyscy czujemy, że klimat Ogrodowiska jest niepowtarzalny ale uważajmy aby nie zniszczyć tego, co już zostało osiągnięte. Takiej rodzinnej i ciepłej atmosfery nie doświadczymy na żadnym innym forum. A ten klimat tworzymy również przez te zwykłe, codzienne rozmowy.

Zgadzam się z polinką ... a życzenia faktycznie można umieścić jedne do wszystkich zaglądających na swoim wątku Gratulacje na pierwszą setkę miłe i wg mnie wskazane ale już na kolejne zbędne

Pozdrawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:08, 29 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Lampki w trawach! To jest to! A jaki pewnie efekt fantastyczny musi być wieczorem.
Dobrze, że zajrzałam do Kokoszki

Tak, wieczorem i w nocy pięknie świecą, szczególnie kiedy jest wiatr i ruszaja się razem z kępami. Niestety zdjęcia nocne mi nie wychodzą
Składanie życzeń świątecznych 12:01, 29 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Jeśli mamy rozmawiać tylko o ogrodach to tematy wnętrzarskie, dekoracyjne, kulinarne i często u mnie pokazywane wycieczki krajoznawcze również powinny zniknąć?

Oczywiście Danusiu Ty tutaj rządzisz i wszyscy czujemy, że klimat Ogrodowiska jest niepowtarzalny ale uważajmy aby nie zniszczyć tego, co już zostało osiągnięte. Takiej rodzinnej i ciepłej atmosfery nie doświadczymy na żadnym innym forum. A ten klimat tworzymy również przez te zwykłe, codzienne rozmowy.

Nie. mają zostać.
Co z tym ogródeczkiem począć 12:00, 29 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Juzia czyżbyś coś ekstra u siebie wrzuciła, że nudą Ci wieje??
Idę zobaczyć czym mnie zaskoczysz

Buziaki Ewuś

O wątek mi chodziło...
No ale nie ważne.

Buziak Agentko
W Kruklandii 11:52, 29 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)
I lipa...nic nie ma

Ups
Składanie życzeń świątecznych 11:39, 29 gru 2015

Do góry
Również jestem za specjalnym wątkiem życzeniowym i prośbą o brak gratek na każdą setkę. Niepotrzebne nabijanie postów.
Co do wątków mam trochę inne zdanie. W okresie jesienno-zimowym forum może stać się nudne bez wszystkich wątków klubowo-kawiarnianych. Dajmy wybór każdemu właścicielowi w jaki sposób chce prowadzić swój wątek...
Jeśli mamy rozmawiać tylko o ogrodach to tematy wnętrzarskie, dekoracyjne, kulinarne i często u mnie pokazywane wycieczki krajoznawcze również powinny zniknąć?

Czasem słońce czasem deszcz 08:20, 29 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Dziewczyny czy Wy spać nie możecie??! 6.30 ! Szok

Pogubiłam się po drodze... 20:46, 28 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Teściowa chyba zadowolona, że wybraliście tą bliżej niej? Synka ma bliżej...
A no ma, synki to chyba tak wszystkie mają że do mamusiów ciągnie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:01, 28 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Małgoś, jeśli tylko będziesz planować wyjazd w moje okolice to odezwij się. Chętnie zabawię się w przwodnika po trudno dostępnych dla turysty miejscach.
A naprawdę jest co oglądać!

Bardzo dziękuję Chętnie skorzystam z twoich wskazówek. Ja byłam w Miliczu w ubiegłym wieku ostatnio....wstyd się przyznać....w 1979 roku na zimowisku, większości forumowiczów jeszcze nie było na świecie....
Buziaki!
Typografia ogrodu 19:05, 28 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

U mnie podobnie Wyszłam dzisiaj do ogrodu z mocnym postanowieniem ogarnięcia bałaganu i opatulenia w styropian bukszpanów...na chęciach się skończyło. Posiedziałam na ławce z kubkiem kawy...

Od jutra ostro działam

O moze i ja chwasty powyrywam
Typografia ogrodu 19:05, 28 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

U mnie podobnie Wyszłam dzisiaj do ogrodu z mocnym postanowieniem ogarnięcia bałaganu i opatulenia w styropian bukszpanów...na chęciach się skończyło. Posiedziałam na ławce z kubkiem kawy...

Od jutra ostro działam

O moze i ja chwasty powyrywam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:07, 28 gru 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

bardzo fajny

I zawiózł nas w Bieszczady
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:05, 28 gru 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Fajny sprzęt do "wędrowek" macie

No, też mi się podoba Najważniejsze, że wygodny!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:04, 28 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Fajne miejsca pokazujesz Polinko, na Slezy byłam kilkakrotnie ale na ogół w sezonie ciepłym, a w Miliczu na odwrót - na zimowisku byłam przed laty........ale musze ponownie zaplanowac odwiedzenie tej okolicy, cała Dolina Baryczy z tego co czytałam jest sliczna i jeszcze nie zadeptana przez turystów.
Pozdrawiam!

Małgoś, jeśli tylko będziesz planować wyjazd w moje okolice to odezwij się. Chętnie zabawię się w przwodnika po trudno dostępnych dla turysty miejscach.
A naprawdę jest co oglądać!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies