Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogród Dominiki 23:41, 28 gru 2013

Do góry
oglądanie buszpanów w takim towarzystwie to ogromna przyjemność, cały czas podziwiam perfekcje przy prowadzeniu kul Ja się również pytam gdzie ta zima, bo po ogrodzie nie widać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:18, 28 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
No ja się nie dziwie, że smakowało sam bym taki deserek 'pożarł' ze smakiem

roboty na godziny, a jedzenia na minuty
ale wrażenie było
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:26, 27 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Uwielbiam twojego Pinta znalazłem właśnie tam długo poszukiwany projekt wnętrz pewnego domu z Warszawy, jest również na fm

A mnie fascynuje w Pinterescie odkrywanie zainteresowań wizualnych ludzi po zdjęciach widać jaki kto preferuje styl
Kwiatowy ogródek Monteverde 19:10, 27 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Jak już tak roślinkom do wiosny śpieszno, to zima mogłaby już w ogóle nie przychodzić

Łukasz jak ja Ciebie lubię za to słowo pisane u mnie teraz zerwał się wcale nie przyjemy wiatr
Moja codzienność - ogród Oli 19:01, 27 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Pięknie udekorowany dom Choinki to sobie zgapie w przyszłym roku, tata będzie musiał wysiągnąć spawarke Instrukcje jak wykonałem betony napisze dzisiaj lub jutro

Dziękuję !
Łukasz choinki robił mąż z płaskowników aluminiowych, podstawa to deseczka pomalowana pod kolor, wszystko na klej, zero spawania
Będę wdzięczna za instrukcję
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:55, 27 gru 2013

Do góry
Uwielbiam twojego Pinta znalazłem właśnie tam długo poszukiwany projekt wnętrz pewnego domu z Warszawy, jest również na fm
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:28, 27 gru 2013

Do góry
No ja się nie dziwie, że smakowało sam bym taki deserek 'pożarł' ze smakiem
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:25, 27 gru 2013

Do góry
Tak mi kopara opadła, że teraz nie wiem co powiedzieć Chciałem kule - obecne, chciałem dużo trawek - obecne, chciałem gdzieś w ogrodzie żywopłocik z bukszpanu - jest. Nawet przesadze te 3 wielkie tuje tam gdzie wskazałaś Danusiu. Miałem to robić w dwóch etapach, ale chyba będzie za jednym zamachem Pozostaje pytanie jak bezpiecznie eksmitować wiosną cebule lili, aby ich nie uszkodzić

To tyle co dopwiem o rabacie. Widoczna jest z każdej stron, a strzałka pokazuje kierunek wejścia do domu
Jedynie co chciałbym dodać to jakieś dwa drzewa, myślałem o śliwie Pissardi lub wiśni Umbraculifera.
Danusiu jeszcze raz ogromnie dziękuje.
Postawić trawkę nad i... 14:43, 27 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
No i w końcu nadrobiłem zaległości cały wątek
Pierwsze co mi przychodzi na myśl... co ja bym dał za takie piękne granitowe chodniki, a ten murek przy wejściu mogę się tylko zachwycać Zmiany w ogrodzie już spore, a jak czytam to plany na przyszły rok wielkie, najbardziej ciekawią mnie te zielone dachy O bukszpnach nawet nie wspominam, bo choruje na każdy możliwy i od wiodny zaczynam mocne poszukiwania przystępnych ofert
I tak na czasie, białe bombki cudowne, a taki prezent pod choinke też bym z chęcią dostał

...nie żartuj...cały wątek? ja już nawet nie pamiętam co w nim jest/było...wiosną się będzie działo...hmmmm
Kwiatowy ogródek Monteverde 13:27, 27 gru 2013

Do góry
Jak już tak roślinkom do wiosny śpieszno, to zima mogłaby już w ogóle nie przychodzić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:23, 27 gru 2013

Do góry
Patrz plany co do białęgo domu mamy podobne, tylko, że mi marzy się zamiast płytek na podłodze polerowany beton i Bianco Carrara, o ogromnych przeszkleniach nie wspominam najlepiej panoramAh
Dobrze, że marzenia nie bolą
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 13:18, 27 gru 2013

Do góry
Jak będą dawane jakieś porady dotyczące lusterkowców to z chęcią bym się załapał Też planuje sobie jakiś sprawić, ale gdzie nie pójde to słyszę coś innego i mam wrażenie, że chcą wepchnąć klientowi to co się nie sprzedaje a w tym temacie jestem troszke zacofany
Postawić trawkę nad i... 13:13, 27 gru 2013

Do góry
No i w końcu nadrobiłem zaległości cały wątek
Pierwsze co mi przychodzi na myśl... co ja bym dał za takie piękne granitowe chodniki, a ten murek przy wejściu mogę się tylko zachwycać Zmiany w ogrodzie już spore, a jak czytam to plany na przyszły rok wielkie, najbardziej ciekawią mnie te zielone dachy O bukszpnach nawet nie wspominam, bo choruje na każdy możliwy i od wiodny zaczynam mocne poszukiwania przystępnych ofert
I tak na czasie, białe bombki cudowne, a taki prezent pod choinke też bym z chęcią dostał
Moja codzienność - ogród Oli 13:17, 26 gru 2013

Do góry
Pięknie udekorowany dom Choinki to sobie zgapie w przyszłym roku, tata będzie musiał wysiągnąć spawarke Instrukcje jak wykonałem betony napisze dzisiaj lub jutro
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:19, 26 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Eh by to sz... trafił a takiego długiego posta napisałem... i zamiast wysłać zamknąłem zakładke.
To w skrócie Widzisz nawet przy remoncie, dom posprzątany, i choinka ubrana, święta się skończą szybko remoncik się dokończy i będzie elegancko.
Nie chwaliłem jeszcze wianków, a wyszły na prawde świetnie
Gdybym mieszkał bliżej z chęcią pomógłbym przy 'gipsach' poprawiałem gładzie i płyty po 3 firmach u siostry i nieskormnie mówiąc byłem z siebie bardzo zadowolony
Problem w tym, że mama to już wykorzystała planując dwa remonty na wiosne...

Łukasz "posprzątany" to wielkie słowo

Mama zaplanowała remonty na wiosnę, a ja będę szpachlować zaraz po świętach, jutro, pojutrze kończymy wełnę i płyty i jedziemy z kosem.. zdążysz przyjechać Chociaż ogród o tej porze roku nie nadaje się do prezentacji
Z góry lodowej pozostały smętne resztki

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:42, 25 gru 2013

Do góry
Święta jak to święta mijają szybko i smakowicie
Narzędziowo na sezon jestem świeżo zaopatrzony i już się domagam wiosny, ale takiej prawdziwej w marcu, a nie 10 stopni 25 grudnia
Przeglądam realizacje Danusi i ogrody innych i już zgłupiałem.
Nie mam co robić wieczorami to planuje sobie powoli zmiany na rabatach.
Na 'przychodnikowej' wywalam dwie tuje, dwa cyprisiki, jałowca, kilka bylin pozostanie bez nowego lokum i wycinam sumaka bo zestarzał się i brzydko wygląda. Zostają tylko 3 tuje wraz z liliami i liliowcami do nowego zaaranżowania.
Tak jest (rysunek bez roślin)

a tak sobie planuje bez konkretnych skutków, kształt zmieniony, 35 żurawek do posadzenia i... no właśnie i co dalej. Mam nad czym myśleć

To dobranoc i życze doświętowania w dniu jutrzejszym
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:20, 25 gru 2013

Do góry
Eh by to sz... trafił a takiego długiego posta napisałem... i zamiast wysłać zamknąłem zakładke.
To w skrócie Widzisz nawet przy remoncie, dom posprzątany, i choinka ubrana, święta się skończą szybko remoncik się dokończy i będzie elegancko.
Nie chwaliłem jeszcze wianków, a wyszły na prawde świetnie
Gdybym mieszkał bliżej z chęcią pomógłbym przy 'gipsach' poprawiałem gładzie i płyty po 3 firmach u siostry i nieskormnie mówiąc byłem z siebie bardzo zadowolony
Problem w tym, że mama to już wykorzystała planując dwa remonty na wiosne...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:46, 24 gru 2013

Do góry
Danusiu właśnie ujrzałem najpiękniejszą choinke w moim życiu, ma w sobie wszystko co najbardziej lubie, kolorystyka.. ah brak mi słów. Ozdoby w domu tworzą cudowny klimat

Jak już piszę to chcę Ci Danusiu życzyć jak najwięcej czasu spędzonego z rodziną bo to jest chyba najcenniejsze, a także spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, pogody ducha.
Dziękuje za stworzenie Ogrodowiska
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:41, 24 gru 2013

Do góry
Wszytkim odwiedzającym życzę rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Pogody ducha, dużo zdrowia, spełnienia wszystkich ogrodowych i tych innych marzeń. Samych pięknych chwil w życiu i aby tegoroczne święta spędzone w gronie rodziny dały każdemu chwile odpoczynku od codziennego pędu
Dziękuje za te wszystkie miłe słowa, porady i każdą otrzymaną podpowiedź. Cieszę się ogromnie, że tutaj trafiłem i mam nadzieję, że przyszły rok pozwoli jeszcze lepiej się poznać
Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2013 / 2014 16:34, 24 gru 2013

Do góry
Życzę wszystkim użytkownikom ogrodowiska rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Pogody ducha, dużo zdrowia, spełnienia wszystkich ogrodowych i tych innych marzeń. Samych pięknych chwil w życiu i aby tegoroczne święta spędzone w gronie rodziny dały każdemu chwile odpoczynku od codziennego pędu
W szczegołności najlepsze życzenia dla Danusi i całej rodziny.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies