Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 18:46, 27 gru 2013

leon60 napisał(a)

u mnie też, jeden ma nawet szafirowy dach

Widok musi być boski zwlaszcza w piekny sloneczny letni dzień

Kiedyś mieszkałam obok kibica Ślaska Wroclaw - elewacja ostra zieleń, skoda zielona, płot metalowy oczywisci zielony. Tylko dachówka nie konweniowała.....
Madzenka 18:47, 27 gru 2013

ana_art napisał(a)
u mnie we wsi są dwa niebieskie domy

Mam nadzieję, że nie w najbliższym sąsiedztwie?
Luki 18:55, 27 gru 2013

Uwielbiam twojego Pinta znalazłem właśnie tam długo poszukiwany projekt wnętrz pewnego domu z Warszawy, jest również na fm
Kindzia 18:58, 27 gru 2013

Pięknie ubrana choinka...i zastanawia mnie ten mój zachwyt, bo pomarańczowym się nie zachwycam...

Natomiast w Pszczynie mam taką niebieskawo-fiołkową sypialnię i podoba mi się bardzo

A mijamy dom z takim ciemnym chabrowym dachem...tragedia...ale o gustach się nie dyskutuje podobno.

Pozdrawiam z cichego domu...tylko pazury psa czasem słychać
leon60 19:03, 27 gru 2013

Czytam o nowych planach na płaski dom, brzmi cudownie !
Chyba zacznę grać w totka
Buziaki
Madzenka 19:21, 27 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Pięknie ubrana choinka...i zastanawia mnie ten mój zachwyt, bo pomarańczowym się nie zachwycam...

Natomiast w Pszczynie mam taką niebieskawo-fiołkową sypialnię i podoba mi się bardzo

A mijamy dom z takim ciemnym chabrowym dachem...tragedia...ale o gustach się nie dyskutuje podobno.

Pozdrawiam z cichego domu...tylko pazury psa czasem słychać

Niebieski z lawendowym to insza inszość ja miałam zimny, "brudny" (przy różowym mówi się "majtkowy") niebieski na ścianach i takie same żaluzje przez 5 lat....nawet nie wiesz jak to mnie codziennie męczyło....
A teraz mam otoczenie w kolorach szarosci z aluminiowymi oknami - jak ja lubię takie szare tło, ktore pasuje do wszelkich połączeń kolorystycznych. Alktulanie mam w biurze fazę czerwono-czarną.
Za to w domu szare tynki mam ochote przemalować na bialo....ale to chyba dopiero w następnym roku.... Na razie pracuję nad M nad zmiana elewacji drewnianej na dąb bielony i biały tynk potrzebuje jeszcze 3-4 miesiace zmiekczania materiału
Madzenka 19:25, 27 gru 2013

leon60 napisał(a)
Czytam o nowych planach na płaski dom, brzmi cudownie !
Chyba zacznę grać w totka
Buziaki

Wygrana w totka jest nieralna.... Prędzej we mnie meteoryt trafi
za 10 lat mój dom będzie stał na gruncie otoczonym osiedlem domów jednorodzinnych z bardzo dobrym dostępem do obwodnicy. Po sprzedaniu (w dobrej cenie ) kupie tanią działke, nie chcianą przez nikogo (trudny teren - zbocze) i wybuduje 100 m2 zamiast aktulanych 200 m2, kredyt hipoteczny na 15 lat bo przecież będę pracować do 67 roku życia i luzik
Madzenka 19:26, 27 gru 2013

Luki napisał(a)
Uwielbiam twojego Pinta znalazłem właśnie tam długo poszukiwany projekt wnętrz pewnego domu z Warszawy, jest również na fm

A mnie fascynuje w Pinterescie odkrywanie zainteresowań wizualnych ludzi po zdjęciach widać jaki kto preferuje styl
Tess 19:26, 27 gru 2013

Dasz radę (zmiękczyć)
Gratuluję awansu.
I pieję zachwyty nad dekoracjami.
Gwiazdy wbiły mnie w fotel.
Enya73 19:29, 27 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

A mnie fascynuje w Pinterescie odkrywanie zainteresowań wizualnych ludzi po zdjęciach widać jaki kto preferuje styl

Ha, to byś się poważnie zdziwiła, bo odwiedzinach na moim Pintereście, a potem wizycie w moim domu Ale idzie ku dobremu, już urobiłam M do zmian, bo czuję się u siebie, jak u starej ciotki Witaj Skandynawio Nowe idzie

Pozdrawiam serdecznie