Super, mam wszystkie konfiguracje czapko-szaliko-rękawiczek w dowolnej kurtce zawsze dobiorę dodatki Cieszę się choć na ikonę ubierania to raczej nie nadaję się, ale staram się aby zdjęcia były kolorowe więc przebieranki jak najbardziej pożądane.
Mój ulubiony kolor to mocny seledyn zestawiony z mocnym fioletem I tak ma być A do tego pomarańczowe tulipany
Ten mikro warzywnik to moje oczko Już mam kupione nasiona na ten rok I jeszcze kombinuję dosadzenie kolejnych porzeczek, borówek i koniecznie muszę się bardziej osłonić. Już tam posadziłam powojnik włoski na siatkę za borówkami. Czy puszczenie na siatkę groszku pachnącego da mi jakąś sensowną osłonę ? A jeszcze na plecki może słoneczniki cyknę? Masz jakąś wiedzę na ten temat?
No muszę się trochę osłonić do czasu aż urosną sąsiadowe tuje:
Gosiu już mi się przypomniało że o tym pisałaś.
Czy masz w planach nową działkę i domek?
Ja już mam trzeci domek i ostatni chyba
Serby z bliska dla ciebie
Ty zbierasz na taras ja zbieram na talerz. No niby już mam ale myślę. Spory wydatek.
No i oświetlenie... życia mi nie starczy, ciągle na coś zbieram
Przynajmniej największy wydatek, wymianę samochodu załatwiłam. Teraz to już będzie z górki.
A miejscówkę na tą misę mam, nie zmieniła mi się.
Ja też mam go przy tarasie ale będę likwidować w tym roku, bo boję się żeby mi nie zaczął wychodzić między deskami. Tu zdjęcie zanim powstała część drewniana tarasu. Teraz taras dochodzi do tych dwóch drzew z winobluszczem
Basen powstawał tam gdzie mniej drzew żeby igły się nie sypały. Niestety jest jednak zbyt zacieniony bo woda się nie nagrzewa wystarczająco. Będziemy musieli zastosować jakieś wspomaganie żeby wydłużyć sezon kąpieli.
Tu z rozstawionym basenem