Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sałatka pokrzywowa

Sałatka pokrzywowa

Mgduska 09:41, 24 maj 2021

lilarose napisał(a)
ja okropnie pragnę jeszcze Jardin des Tuileries- jakbyście dziewczyny widziały, to dajcie znak

jasne
tulucy 09:48, 24 maj 2021

lilarose napisał(a)
ja okropnie pragnę jeszcze Jardin des Tuileries- jakbyście dziewczyny widziały, to dajcie znak

Też bym chciała, miałam tę różę, ale po zimie mi padła, słabo odbiła, a potem trochę się pomęczyła i tyle. Zaraz po posadzeniu w sumie, więc chyba sadzonka była kiepska.
Nowa12 11:59, 24 maj 2021

Mgduska napisał(a)

O, to jestem ciekawa, co Cię pokonało, jakie odmiany?

Teraz mam fazę morelowych róż . 4 podobne w kupie posadziłam.
ryska 20:57, 29 maj 2021

Świetne ujęcie ogrodu z tulipanami.
vita 10:21, 04 cze 2021

Widzę, że tu ostra różyczkomania panuje Wiem, znam, przechodziłam. Czy ostatnie zakupy dotarły i czy posadzone? Też jestem ciekawa odmian
Mgduska 09:14, 07 cze 2021

vita napisał(a)
Widzę, że tu ostra różyczkomania panuje Wiem, znam, przechodziłam. Czy ostatnie zakupy dotarły i czy posadzone? Też jestem ciekawa odmian

Tak, przytrafił mi się jakiś rzut różyczkomanii, wywołany całkiem niechcący chęcią uczczenia koleżanki
Posadzone Z trudem Nie patrzę już na nowe, niech tam sobie wymyślają producenci co chcą, ja już naprawdę nie mam gdzie sadzić
Brzozowadzie... 10:51, 08 cze 2021

Mgduska napisał(a)

Tak, przytrafił mi się jakiś rzut różyczkomanii, wywołany całkiem niechcący chęcią uczczenia koleżanki
Posadzone Z trudem Nie patrzę już na nowe, niech tam sobie wymyślają producenci co chcą, ja już naprawdę nie mam gdzie sadzić

Powoli też dochodzę do tego etapu Choć wczoraj udało mi się z sukcesem wcisnąć jeszcze cztery róże I jeszcze niestety myślę o dwóch, ale tylko jeśli się do jesieni nie rozmyślę, teraz już nic nie kupuję Raczej.
Mgduska 19:24, 09 cze 2021

Ależ mam zaległości zdjęciowe. Od ostatniego razu zrobiłam ich kilkaset - jak tu teraz coś wybrać?...
Muszę, po prostu muszę zacząć od pożegnania z tulipanami, które w tym roku kwitły bardzo późno i bardzo długo Trochę więc zejdzie, zanim dojdziemy do aktualnych, ale to tylko cztery fotki:

Konwalie przywleczone przypadkiem, cieszę się, że są
Mgduska 19:32, 09 cze 2021

Ośmiał (zeszłoroczny) z wilczomleczem

Tak kwitł Charles Joly, ale jakiś podejrzanie jasny

kukliki Cosmopolitan i Mai Tai

oraz zwisły

Mgduska 19:36, 09 cze 2021

Orliki, orliki, morze orlików - a zaczynałam od trzech sadzonek