Patrzyłem na pogodę i w następnym tygodniu ma być do -7, chyba musze nabierać gałązki sosnowe i wrażliwe opatulic
Ewa, dziś sprawdzę pogodę. Wczoraj nie miałam czasu. Masz chyba rację z różami. Mróz i brak śniegu - to niekorzystny dla róż duet. Buziaki ślę. Ps. Dziś nas mniej przy stole. Kamil i Karol wyjechali wczesnym rankiem na zlot młodziży do Hiszpani. Po drodze 10- godzinny postój we Francji połączony ze zwiedzaniem. Jadą autokarem z Gdańska.
U mnie krokusy powyłaziły jak szalone, tulipany też. Poprzysypuję je torfem aby je mróz nie uszkodził, szkoda by było mojego sadzenia. Następnym razem gdy będą zapowiadać tak ciepłą zimę nawet nie mam zamiaru niczego sadzić wcześniej niż w listopadzie. Danusia jak zwykle miała nosa a ja się bałam, ze nie zdążę i zaczęłam sadzić w październiku, zupełnie niepotrzebnie.
Poka.
A my miedzy kuchnia,salonem i jadalnią
ale Wam fajnie my wędrujemy po rodzinie
ucałuj góry ode mnie, lata ich nie odwiedzałam
Wędrujecie ale super zazdroszczę bardzo ja zawędrowałam dziś na wagę i zamarzyłam -10 kg. jak za nastoletnich lat.
Najlepszego Ewka z okazji imienin! Buziaki świąteczne
Śliczna choinka Justynko Buziaki świąteczne
Bożenarodzenie Wielkanocne
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim Ogrodowiczanom aby ten wspaniały czas upływał w rodzinnej atmosferze i przyniósł wiele radości oraz optymizmu. Buziam mocno!!!
Ha, ha Cieszcie się, że w tym roku tworzycie taką liczną opozycję bo w następnych latach będziecie w mniejszości i wtedy zobaczymy komu będzie do śmiechu