Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 22:53, 27 gru 2015

gobasia napisał(a)
Wesołych Świąt
Szczęśliwego Nowego Roku

Dziekuję za miłe zyczenia. Wzajemnie, poświatecznie juz ale za to noworocznie serdecznie cie pozdrawiam, zycząc wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Margarete 23:01, 27 gru 2015

Wielkie dzięki za miłe życzenia Waldku-Jezyku
Margarete 23:05, 27 gru 2015

11stokrotka napisał(a)
Wspaniałej atmosfery w Święta Bożego Narodzenia, radości ze wspólnego świętowania i aby te ciepłe chwile zostały w sercach na cały nadchodzący rok.

Małgoniu dzieki wielkie za zyczenia
Margarete 23:07, 27 gru 2015

polinka napisał(a)

Małgoś przeoczyłam zdjęcia kominka po remoncie ale dzisiaj nadrabiam Elegancko się prezentuje i drewno, które tak kocham ładnie uzupełnia całość.
Często rozpalasz w kominku?

Dzieki Polinko, dębow belka pasuje mi do moich statych debowych mebli. Za komplementy wielkie dzieki.
Pozdrawiam cie noworocznie, zdrowia, pomyślnego rozwiązywania problemów, radości i samych pogodnych dni w 2016 roku
Margarete 16:08, 29 gru 2015

Zapowiadają mróz i to niemały.....moze wreszcie zatrzyma to wegetacje moich róż, bo Leoś w najlepsze sobie kwitnie....co prawda kwiaty niewydarzone, małe, pożółkłe zewnetrzne płatki mają ale są...a pozostałe róże zieloniutkie, bez kwiatów ale pełne liści. Okopczykowane sa od dawna więc taki mróz im nie straszny
Fotek z ogrodu brak, ciemno jak wracam, szaro-buro jak wychodze.....może wekend cos sfocę i wrzucę
Jeszcze muszę pochowac dzis do wnętrza donice z rozplenica Vertigo - zobaczymy, może uda mi sie ja do wiosny przechować.

Pozdrawiam zaglądajacych do mnie
polinka 16:57, 29 gru 2015

Margarete napisał(a)

Dzieki Polinko, dębow belka pasuje mi do moich statych debowych mebli. Za komplementy wielkie dzieki.
Pozdrawiam cie noworocznie, zdrowia, pomyślnego rozwiązywania problemów, radości i samych pogodnych dni w 2016 roku

U mnie tez dębowa decha na kominku jest z tego samego powodu Pasuje do obrazów i parapetów. Kocham drewno i nie wyobrażam sobie moich wnętrz bez niego.

Pozdrawiam Małgoś

rozark 09:44, 30 gru 2015

kominków zazdroszczę, cudne są u mnie nie ma i nie będzie
Margarete 18:39, 30 gru 2015

polinka napisał(a)

U mnie tez dębowa decha na kominku jest z tego samego powodu Pasuje do obrazów i parapetów. Kocham drewno i nie wyobrażam sobie moich wnętrz bez niego.

Pozdrawiam Małgoś

Ja też lubię drewno we wnętrzu....daje takie ciepełko...
Buziaki i życzenia noworoczne dla ciebie!
Margarete 18:43, 30 gru 2015

rozark napisał(a)
kominków zazdroszczę, cudne są u mnie nie ma i nie będzie

To zapraszam do mnie na pogaduchy przy kominku
Umówiona jestem z Karolina że po jej powrocie z wojaży zrobimy spotkanie z łódzką grupą u mnie, poświęcone fotkom i wrażeniom z podróży. Napalimy w kominku, posiedzimy,pogadamy....będzie fajnie
Buziaki i pozdrowienia noworoczne!
Margarete 18:50, 30 gru 2015

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2016 życzę wszystkim tu do mnie zaglądającym realizacji planów, zamierzeń oraz wszelkiej pomyślności w tym Nowym Roku. Cieszmy się wszyscy dobrym zdrowiem, humorem i wreszcie miejmy więcej czasu dla siebie na małe przyjemności. Kochajmy się i kochajmy nasze ogrodowe pasje!