Marzeno maja byc dwie przeciwlegle lawki zamontowane na murkach,tak ze murek bedzie tez niewysokim oparciem.pod siedziskami.drewno do ogniaska,na srodku palenisko z grilem cos jak u malkul i tyle
I tu mnie rozwaliłaś. Strzał w 10!!!!
Kocham trawy i włąśnie o czymś takim myślałam!!!! Tylko nie bardzo wiedziałam co i jak i kiedy weszłąm do Gosi - nieKokoszki, to BINGO.
Już napisałam do Pana Trawki i do Gosi też ponieważ nie wiem co ile to sadzić a muszę kupić na dwa rzędy po 6 metrów.
Rewelacja, bardzo dziękuję za pomysł. Nakręciłam się strasznie.
Już tu siedzę i planuję. Tylko nie bardzo wiem co Gosia tam posadziła jeszcze bo skopiuję sobie jej pomysł - mam nadzieje że mnie nie zabije. Ale co tam - stara już jestem więc żadna szkoda
Po ostatnich wpisach to już takie posty mi się bardzo jednoznacznie kojarzą
Tak o cięciu tu piszecie, ze aż dziś zaczęłam podejrzliwe oglądać moje dwa drzewka owocowe Uratował je w sumie fakt, ze nie miałam pod ręką nic do posmarowania po cięciu.
Iwko, marzę o ogrodzie wypracowanym jak u Madżen czy Malkul spod pędzla Szefowej. Bardzo mi się podobają, ale zupełnie nie pasowałyby do mnie. Mam zupełnie inny temperament. I myślę, że mój ogród jest własnie taki, trochę jak u Małej Mi. Mam walczyć ze sobą? Może powinnam, ale mi się nie chce Jestem jaka jestem i lubię się za to Ale nad ogrodem będę pracować Trzymajcie kciuki i bądźcie ze mną !
nie bo jak z sąsiadem ostatnio rozmawiałam to mówił ze za rok może dwa będzie sobie wymieniał ta siatkę, Reniu wole poczekać na panele i puścic na coś co jest moje żebym potem nie musiała drzeć bluszcz z siatki