Ogrodowa przygoda Łukasza :)
12:52, 22 lis 2013
Witaj Aga Bardzo dziękuje za przeczytanie całego wątku, nie nalezy do rekordzistów długości i raczej na końcu listy, ale wiem jak ciężko ogarnąć tą masę wątków na Ogrodowisku, ciągle mam z tym problem. Ja też niestety w wielu wątkach tylko przelotem, ale teraz mam wyjątkowo mało czasu.
Rewolucji sam jestem ciekaw bo mam tysiące pomysłów, od kosmetycznych do drastycznych zmian
Kasiu u mnie występuje już zmęczenie materiału
nawet stwierdzenie pasuje do kierunku. Trzeba się obronić i czeka mnie jeszcze magisterka, ale jak mam myśleć optymistycznie to tylko 3 semestry dodatkowo. Jak dobrze pójdzie to cały semestr 7 będę miał zamknięty w przyszłym tygodniu, ale czeka mnie cięzka walka i nieprzespane noce. Kilka dni odpoczynku i będzie trzeba znów zacząć intensywnie pracować.
Wczoraj mieliśmy też wizytacje komisji akredytacyjnej, jako członek samorządu miałem prywatną rozmowe.... pojawiło się pytanie, mówić co myśle i prawde, czy lepiej bezpiecznie skończyć studia
Rewolucji sam jestem ciekaw bo mam tysiące pomysłów, od kosmetycznych do drastycznych zmian

Kasiu u mnie występuje już zmęczenie materiału

Wczoraj mieliśmy też wizytacje komisji akredytacyjnej, jako członek samorządu miałem prywatną rozmowe.... pojawiło się pytanie, mówić co myśle i prawde, czy lepiej bezpiecznie skończyć studia