Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 16:07, 24 lis 2013

Marysia napisał(a)
Witaj Łukaszu
Od dawna wchodzę na Twój profil ale bez wpisów, ponieważ dopiero od wczoraj mam swój profil i mogę wpisać swoje odczucia odnośnie Twojego pięknego ogrodu. Jest on bardzo zadbany, uporządkowany
kolorystycznie, ze smakiem. Podoba mi się bardzo zwłaszcza żurawki masz ich dużo i są przepiękne Zapraszam do siebie do mojego skromnego ogródka.

Witaj Marysiu
Bardzo mi miło, że odwiedzasz mój wątek podczas gdy wiele ciekawszych ogrodów jest na forum.
Kolorystyczny porządek może jest jeżeli ktoś lubi nadmiar kolorów . Ja najbardziej chciałbym mieć ogród bardzo minimalistyczny i drugi kolorowy, takie zachcianki chyba tylko Danusia potrafiłaby połączyć w jedną całość.
Marysia 16:27, 24 lis 2013

Łukaszu niestety już więcej na dzień dzisiejszy nie posiadam zdjęć.Nie ma co fotografować, ponieważ to już późna jesień. Wiosną chciałabym też posadzić żurawki, u Ciebie są przepiękne kolory i zawsze jak tylko otwieram ogrodowisko to pierwsze oglądam Twój ogród z żurawkami - pozdrawiam i dziękuje za wpis.
Luki 16:49, 24 lis 2013

Strasznie mi miło u mnie niestety w ostatnim czasie mało się dzieję, ogród 'zamkięty' na okres zimowy i deficyt czasowy robi swoje. Jak będzie potrzebna jakaś rada kolorystyczna co do odmiany żurawek to zapraszam
Madzenka 17:55, 24 lis 2013

Łukaszu mówić ale w sposób nie raniący krytykowanych, przedstwiać propozycję rozwiązania problemu. Jel będziesz krytykować bez rekomendacji rozwiazania polegniesz, jesli będziesz wskazywał słabości z propozycją zmian jest sznasa na poprawę dla potomnych....
Wybór trudny aczkolwiek wiele zależy od poziomu drugiej strony..... Krytykowanego....
Zatem oceń potencjalne ryzyko i podejmij wybór....
Trzymam kciuki za dokonywanie wylącznie prawidłowych wyborów.
Gardenarium 17:59, 24 lis 2013

Łukaszu, masz już wklejony plan ogrodu?

Instagram Ogrodowiska
Luki 18:54, 24 lis 2013

Danusiu planu ogrodu jeszcze nie wklejałem, jest w trakcie tworzenia. Dużo wymiarów jeszcze brakuje, geodeta by się przydał Jak przeżyje ten tydzień na uczelni skończe plan ogrodu

Marzenko mam za sobą kilka bardzo złych wyborów w życiu i nie chcę już powtarzać błędów. Staram się teraz ważne decyzje kilka razy przemyśleć.
Bardzo dziękuje za wsparcie Od razu więcej sił w człowieku, może skończe dzisiaj projekt...

Jeszcze jutro egzamin... chyba będę musiał nauczyć się pić kawe

Luki 07:59, 25 lis 2013

Nie spodziewałem się, że jak wyjde z domu o 6 zastane śnieg pod nogami... brrr zimno
Mala_Mi 08:34, 25 lis 2013

Brrr.. u mnie deszcz ze śniegiem.... powiem niedyplomatycznie... a czego sie można spodziewać o tej porze roku?????
Lylly 12:32, 26 lis 2013

Witam i biorę się za nadganianie zaległości w Twoim wątku
Luki 17:18, 28 lis 2013

Nie wierze, że ten tydzień dobiega końca i dla mnie praktycznie już się zakończył. Co najlepsze maksymalnym sukcesem. 70% semestru załatwiona w jeden dzień to chyba mój najlepszy wynik.
Pod koniec tak się nakręciłem, że zaliczałem projekt godzine i sam prosiłem o kolejne pytania bo z Konstrukcji stalowych musiała być piątka
Siedzę i nie wiem co mam zrobić z wolnym czasem... dziwne uczucie Jeszcze tylko 2 egzaminy w przyszłym tygodniu i koniec edukacji na tym poziomie.

Czas najwyższy zabrać się za plan ogrodu i przygotowania świąteczno urodzinowe.
Tak ostatnio myślałem, że bardziej opłacałoby się wyjechać w jakieś ciepłe kraje, niż finansować prezenty na urodziny siostry, taty i chrześniaka i na koniec świąt

Plan na jutro to okrywanie tego co najcenniejsze, bo jednak już troszkę mrozi i wybrać się do leśniczego po dobra leśne