pozdrawiam Anitko
ach jakoś jednak wolałam Cię w tym berecie
wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientow
a wiesz, że ja dzisiaj popatrzyłam na Twój awatarek i se pomyślałam że latem będzie powiewało chłodem, a tu masz... widły
Ania... i jak M uruchomił nawadnianie... ? bo można by tak sądzić po efekcie, hehe wizytówka przepiękna, ale chyba już to mówiłam...
ok dziękuję za radę. Jutro pojadę jeszcze po ukorzeniacz, może będzie większe prawdopodobieństwo? A czy na forum ktoś tak "urodził" sobie hortensję?
no właśnie nie wiem u kogo to widziałam, ale u kogoś na Ogrodowisku, nic nie tracę spróbuję
tak wsadzaj, przecież niczym nie ryzykujesz, ale utnij im też góre, dobrze by miały ze dwa oczka
pożółkłe? one były pomarańczowe kupowałam nawóz z dużą zawartością potasu w ogrodniczym i tym lałam dolistnie. Teraz nie mam zdjęć, później wstawie u siebie w celach porównawczych
czy będę okrutna jak powiem, że u mnie było dzisiaj cudnie, wiosennie...
no mam do Ciebie ze 40km (tak myślę) ale lasu nie mam to i śniegu też, dzisiaj u mnie chłopcy biegali w bluzach i bez czapek
Witaj Elu.. Mam śnieg w cieniu, a że las blisko to cienia dużo Na zdjęciach jest południowa strona, na północnej jeszcze całkiem biało. Kurpie to zimny region, zimniejszy niż by się wydawało po mapie
Czyli dobrze pamiętam...było coś