u mnie w tamtym roku jedna była delikatnie zielona od dołu, obciełam, a potem wywaliłam bo nie ruszyły w tym roku wyglądają świetnie i niech tak zostanie
łoj moja sunsiadka ma wielkimi płachtami pookrywane bonsaje z thuj i sosen sztuk 3 średnica ze 2,5metra, inna czymś czarnym oketłaną roślinkę w rogu...
Moje bergenie tak samo wyglądają - już się zastanawiałam, czy ich nie wyciepać, ale chyba dam im jeszcze szansę
Ale jakie piękne bukszpany u Ciebie! Zieloniutkie! Moje tak różnie się mają - tam gdzie mokro - żółto-brązowe. Na szczęście nie wszystkie
Ogrom pracy już za Tobą, a wiosna dopiero się zaczyna
licho wie, ona wczoraj jak je odkryłam była cała, dzisiaj je stawiałam na nogi i wtedy pękła trudno, zobaczymy zasmaruje ją i zawinę, poobcinam gałązki bo długie i dam w te ziemniaki, może uda się zrobić zwykłą Nie rozpaczam ale żal, była u mnie od 2011
wody u mnie dostatek, śniegu sporo i padało nieźle ostatnio
Uprasza sie mnie nie nasladowac, bo ja nie daje gwarancji na takie ostre ciecie...Za wszystkie szkody poczynione ostrym cieciem odpowiada trzymajacy sekator...
A nie wspominałaś kiedyś o jakimś złotym środku, że tak pięknie porosły ci żywopłoty bukszpanowe? Jakaś mieszanka azotu, potasu i czegoś tam... ?
O florowicie, tak wiem, ale teraz chyba za wcześnie?!