Uff, przeczytałam od 948 strony. Dlaczego od tej akurat? Bo tam są bielone donice
Irenko napisz proszę u mnie, jak się to robi. U Ciebie wątek tak pędzi, że nie odnajdę.
a rabatkę pod domem, to chciałam jakoś właśnie podrasować, dlatego kory nie sypię, bo nie wiem czy to tak ma zostać....a kory mało bo wiatr bez przerwy mi ją wywiewa:-/.....myslałam coby do tej rabaty może trochę kwiecia dodać no i klona wymienić na cuś innego....bo on nieobliczalny jest
Magda...to ja dziękuję!!!!!....biały stolik z paletki ....miodzio.....już go sobie wyobrażam...a pomocnik naprawdę pomocy jest....polecam
Teresko....o pierwszej w nocy?!....i jak tu rano do roboty wstać?...ja to potrzebuję conajmniej 8 godz. snu dziennie, bo inaczej nie funkcjonuję
a postępy takie se....chciałabym coś więcej muc porobić, ale różne rzeczy stoją na przeszkodzie...więc póki co takimi głupotkami się zajmuję...buziaki Kochana
Dzięki Tess, ja się tez cieszę bo w piątek wyjazd do Holandii i był czas kiedy myślałam że już nie pojadę.Zaległości nie nadrabiaj oczywiście , ja mam wszędzie prawie zaległosci a tyle ciekawego się dzieje w ogrodach , szkoda ze nie mozna wszędzie zajrzec. Pozdrawiam serdecznie.
Ewuś, cięcie wyszło super, a i sadzonkowanie trzmieliny bardzo dobrze obmyśliłaś. W obwódkę, bo piekne obwódki z trzmieliny są (u Syli zobaczyć można).
Aniu, kurde, pojęcia nie miałam, że masz już nowy wątek.
Idę poczytać, sześć stron, to dam radę
Jupi, jestem na bieżąco! W jedynym wątku na forum
Szałwia piękna, i zakupy Szmitowe też.
Dwa lata na O? To się nazywa staż Ho, ho.
Gratulacje, Aniu
Tess, ładnie wyszło to zagęszczenie citronelek będzie dobry efekt już to nawet widać
nooo z donicami to faktycznie zaszalałaś
Zaglądam i serdecznie pozdrawiam