Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Tess 22:51, 13 maj 2013

Beatko, normalnie to o pierwszej w nocy śpię, ale coś się ostatnio mój organizm rozregulował

No, postępy rewelacyjne. Rozgrzewka długo trwała, ale jak już ruszyłaś, to z kopyta i galopem
beta 10:03, 14 maj 2013

ewa004 napisał(a)
Beatko bukszpan w wyższej donicy chyba by się lepiej prezentował

Rabatka koło domu miodzio ,nie sypałaś tam kory ?

Ewuś...w takim razie musowo nowej donicy poszukać

a rabatkę pod domem, to chciałam jakoś właśnie podrasować, dlatego kory nie sypię, bo nie wiem czy to tak ma zostać....a kory mało bo wiatr bez przerwy mi ją wywiewa:-/.....myslałam coby do tej rabaty może trochę kwiecia dodać no i klona wymienić na cuś innego....bo on nieobliczalny jest

Magda70 napisał(a)
Dziękuję za malinki..
A paleta świetna! Ja mam z niej stolik zrobione i na biało pomalowany...ale o takim pomocniku nie pomyślałam
Pozdrówka...

Magda...to ja dziękuję!!!!!....biały stolik z paletki ....miodzio.....już go sobie wyobrażam...a pomocnik naprawdę pomocy jest....polecam

Tess napisał(a)
Beatko, normalnie to o pierwszej w nocy śpię, ale coś się ostatnio mój organizm rozregulował

No, postępy rewelacyjne. Rozgrzewka długo trwała, ale jak już ruszyłaś, to z kopyta i galopem

Teresko....o pierwszej w nocy?!....i jak tu rano do roboty wstać?...ja to potrzebuję conajmniej 8 godz. snu dziennie, bo inaczej nie funkcjonuję

a postępy takie se....chciałabym coś więcej muc porobić, ale różne rzeczy stoją na przeszkodzie...więc póki co takimi głupotkami się zajmuję...buziaki Kochana
ewa004 14:06, 14 maj 2013

Beaciu daj tam coś na pniu albo stożek ,dosadź żurawek i będzie ładnie ,jakie tam masz żurawki?

Nie wiem czy wysyłałam ci zdjęcie rabaty bardzo podobnej do Twojej ? ,tam są tylko same żurawki ,i mi się właśnie takie rabaty bardzo podobają ....a żurawki tez ci przecież zakwitną
Magda70 21:00, 14 maj 2013

pozdrówka
ewa004 21:35, 14 maj 2013

Madziu a Tobie co tak wesoło
BarbaraM 09:14, 15 maj 2013

Beatko,wpadłam na chwilę do Ciebie i zobaczyłam cudny pomocnik!
Pomalować na jakiś niebieski czy różowy i cacko disajnerskie
beta 09:35, 15 maj 2013

Ewuś...zgrywusu jeden...cieszy się Dziewczyna, bo cała i szczęśliwa w Holandii siedzi,a w niedzielę ogród idzie zwiedzać...to i my się cieszymy

Ewuś, żałuję, że zamiast klona nie wybrałam trzmieliny, a była:-/...ale nic straconego...oprócz kasy...tam są palace purple, autumn leaves i creme brule i ta ostatnia najbardziej mi się podoba w to miejsce...ta pierwsza za ciemna jest...a tam słońce tylko do 13...a może zaszaleć z citronelkami?...jedno wiem na pewno-klon musi z tamtąd zniknąć

Basiu...a wiesz, że o kolorze nie pomyslałam...a niebieskiego mam pod dostatkiem...fajnie, że zajrzałaś
TheMagda 13:15, 15 maj 2013

Beti od dłuższego czasu zastanawiam się nad tym: dlaczego u licha nie przenosisz wątku do "nasze ogrody"??
Przecież Ty masz już ogród, masz się czym pochwalić
Juzia 13:26, 15 maj 2013

Madzioskoczek napisał(a)
Beti od dłuższego czasu zastanawiam się nad tym: dlaczego u licha nie przenosisz wątku do "nasze ogrody"??
Przecież Ty masz już ogród, masz się czym pochwalić

Ha.....tego nikt nie wie
AniaK 13:52, 15 maj 2013

Ależ z Ciebie pomysłowa kobitka, pomocnik superowy. Warzywnik rozrasta się ekspresowo, brama się robi, szalejesz kochana. Ale po to jest sezon, żeby zrobić co się da.

Jak masz gdzieś wymiary tej rabatki pod domem i rozstawienie roślin, to wrzuć, będziemy myśleć

Pozdrawiam