Tak mam róże z rozchodnikami
Limonkowe to jałowiec płożący Limeglow
Tulipany bez liści a cebulki przebierasz bo mają być twarde i suche w dotyku,ja już teraz trzymam je w szopce "ogrodnika" do czasu wsadzenia do ziemi
jestem zadowolona choc to dosc jednorodne polaczenie.ja akurat takie lubie.obie rosliny maja podobne wymagania -im gorze tym lepiej i obie prawie bezobslugowe.
Mszyce u nie tylko na owocowych drzewach
Asia
Jesteś zadowolona z połączenia lawendy z kostrzewą? Bo ja właśnie myślę o czymś takim u siebie Mszyc na molinii nie mam ale za to na krwanikach już tak
Masz róże z rozchodnikami? Fajnie
A co to jest to limonkowe?
Aniu Musze się upewnić jak długo te wykopane tulipany mają leżeć w garażu? z liśćmi je przechowujesz tak?
odpukac nie mam nigdzie tylko troszenke miodunki na buksach....Ale pewnie powiedziałam to w zła godzinę... Tak jak dziś poddalam w wątpliwość ze panuje w przedszkolu wirus.....i mały dostał gorączki.przed chwilą...
Reniu świetnie się ma, oset gorzej trochę ale da radę Odętka po posadzeniu trochę ochlapła, ale rano patrzyłam i już ładnie się podnosi dobrze będzie, posadziłam ją w towarzystwie kostrzewy ametystowej, jak podrośnie pokażę
Reniu, ja zrobiłam duuużo.. starczy pewnie do lata bo i zapotrzebowanie duże.
Zapach mi nie przeszkadza, bo wprawiony mój nos jest ( wakacje u babci - obora te sprawy ) poza tym mam beczkę daleko od domu więc luzik.