Aniu Twoje róże wygladaja pięknie ,ale ...zobaczę może się nakręcę i dam się uwieść różyczkom
Tak się zastanawiałam nad Twoim frontem i myśle ,że nie powinnaś tam sadzić nic wysokiego ,bo masz bardzo ładny płot i szkoda byłoby go zakryć,ja bym proponowała kiścień wawrzynowaty-fajnie się przebarwia a wiosna kwitnie na biało no i jest zimozielony ,wygoogluj może się spodoba
dziewczyny jesienią pisały o jakiejś muchówce (?) która atakuje cebule, niestety moje były już w gruncie, nie mogłam nawet sprawdzić czy była tam ta larwa czy nie
Też miałem sporo narcyzów i sam nie wiem. Czy wymarzły zimą 2011/2012 czy coś je zjadło. Nawet ich ponownie nie posadziłem. Cieszyłem się nimi tylko 1 wiosnę.
witaj Pawle (?) to czekamy zbiorowo na cebulowe, mam nadzieję, że nie zawiodą jestem ciekawa czy zakwitną narcyzy bo sporo ich wadziłam ale one bywają kapryśne, a może nie kapryśne tylko lubiane przez robaki...
dzisiaj wycięłam miskanty pod biurem, przy domu odkryłam róże zgodnie z tym co pisałam wcześniej, w ubiegłym tygodniu przycięłam klony i brzozy, to tyle. Do końca tygodnia na pewno wytnę trawy i podetnę szmaragdy (dzisiaj robiłam przymiarkę)