Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Pawlus 19:59, 19 lut 2014

ana_art napisał(a)

witaj Pawle (?) to czekamy zbiorowo na cebulowe, mam nadzieję, że nie zawiodą jestem ciekawa czy zakwitną narcyzy bo sporo ich wadziłam ale one bywają kapryśne, a może nie kapryśne tylko lubiane przez robaki...

Też miałem sporo narcyzów i sam nie wiem. Czy wymarzły zimą 2011/2012 czy coś je zjadło. Nawet ich ponownie nie posadziłem. Cieszyłem się nimi tylko 1 wiosnę.
ana_art 20:02, 19 lut 2014

Pawlus napisał(a)

Też miałem sporo narcyzów i sam nie wiem. Czy wymarzły zimą 2011/2012 czy coś je zjadło. Nawet ich ponownie nie posadziłem. Cieszyłem się nimi tylko 1 wiosnę.
dziewczyny jesienią pisały o jakiejś muchówce (?) która atakuje cebule, niestety moje były już w gruncie, nie mogłam nawet sprawdzić czy była tam ta larwa czy nie
bociek 20:03, 19 lut 2014

I Ciebie wzielo na robote Jak ja Ci zazdroszcze tego ciecia Mus czekac do soboty
ana_art 20:04, 19 lut 2014

Jag_58 napisał(a)
Ta róża może przyprawić o zawrót głowy po prostu cudna ,ale sama boję się róż ,już kiedyś wszystkie mi wymarzły ,ale może kiedyś.....za Twoim przykładem się znów dam zwariować
róże bywają kapryśne, ale i bardzo wdzięczne i potrafią kwitnąć od wiosny do jesieni
ana_art 20:05, 19 lut 2014

Luki napisał(a)
No no wizytówka pełną gębą Już 5 raz oglądam.
Bukszapny trawki i hortensje to masz genialne, a o tych łanach tulipanów wiosną nawet nie wspominam, a najlepsze, że już niedługo znowu będą kwitły
5 razy? nieźle gratuluję wytrwałości, bo ja nie mogłam zdecydować się na zdjęcia
ana_art 20:08, 19 lut 2014

bociek napisał(a)
I Ciebie wzielo na robote Jak ja Ci zazdroszcze tego ciecia Mus czekac do soboty
a no wzięło, ale jakoś tak ostrożnie ciągle podchodzę, widzisz rozbebeszyłam róże ale jeszcze lekko agro przykryłam na noc
noemi 20:08, 19 lut 2014

ok, rozumiem , za zimno u Was ... te berberysy o ktorych pisałam, teraz brzydko wygladaja , bo gołe bez liści... maja tylko czerwone kuleczki, ale psy tam nie brudza, bo sa kolce...

Agania 20:13, 19 lut 2014

Gratuluję piękna wizytówka, masz pokazowy ogród i robi wrażenie ogromnego ogrodu, jaka to jest powierzchnia, aż trudno uwierzyć, że to jest mały ogród

Pozdrawiam
ana_art 20:18, 19 lut 2014

Madzia wygooglałam sobie tego ognika i raczej odpada bo piszą, że one wrażliwe na mróz, ale koncepcja fajna
ana_art 20:21, 19 lut 2014

Agania napisał(a)
Gratuluję piękna wizytówka, masz pokazowy ogród i robi wrażenie ogromnego ogrodu, jaka to jest powierzchnia, aż trudno uwierzyć, że to jest mały ogród

Pozdrawiam
dzięki, na zdjęciach wydaje się duży, w realu traci na wielkości