ok, mam w ogrodzie 3 Marie i mają takie ładne koraliki czerwone, może pomyśleć o takich, są wąskie i prościutkie ?z drugiej strony takie prościutkie od linijki, jakby nie 'moje' a może dodać do nich jakąś wysoką trawe by nadała trochę zwiewności?
Bardzo się cieszę z wizytówki, cały ogród zebrany na jednej stronie. Nie będę musiała przedzierać sie od nowa wciąż przez kolejne 900 stron, żeby sprawdzić jak to było u Any w ogrodzie. Bo lubię do Twego ogrodu wracać. Zastanawia mnie ile cebul wsadzilłas już w ogrodzie
Anitko dziękuję jesteś bardzo miła Coś czytałam, że chętnie byś odwiedziła ponownie Holandie, zatem zapraszam do mnie wiosną, zapewne bliżej
Masz rację ogromny wkład w moim ogrodzie to dzieło Danusi, które mam nadzieje wykonałam przynajmniej w połowie według jej zamysły
Aniu oglądnęłam już Twoją wizytówkę z 5 razy, cudo nad cudami. Ogród jest prześliczny, bardzo bogaty w roślinność, która dosłownie wychodzi z rabat i wszystkie te rośliny, takie odżywione i zdrowe widać. Coś wspaniałego