Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

martika 22:19, 19 lut 2014

Aniu obejrzałam Twój ogród, wizytówkę równiez i pięknie, muszę rzec....wpadam i oglądam
ana_art 22:34, 19 lut 2014

Nikita napisał(a)
Aniu bardzo dziękuję za zaproszenie na kawkę, ale w Łomży będę gdzieś koło godz. 6 rano a polem lecę pędzikiem na Olsztyn. Kiedyś spotkamy się na pewno...do zobaczenia
o 6 piję kawkę zazwyczaj w szlafroku oczywiście zapraszam przy okazji
ana_art 22:39, 19 lut 2014

noemi napisał(a)

postaram się jutro cyknąć fotke ... w sezonie jest ładnie .

Wizytówka - śliczna obejrzałam z przyjemnością

ok, mam w ogrodzie 3 Marie i mają takie ładne koraliki czerwone, może pomyśleć o takich, są wąskie i prościutkie ?z drugiej strony takie prościutkie od linijki, jakby nie 'moje' a może dodać do nich jakąś wysoką trawe by nadała trochę zwiewności?
asica 22:45, 19 lut 2014

Bardzo się cieszę z wizytówki, cały ogród zebrany na jednej stronie. Nie będę musiała przedzierać sie od nowa wciąż przez kolejne 900 stron, żeby sprawdzić jak to było u Any w ogrodzie. Bo lubię do Twego ogrodu wracać. Zastanawia mnie ile cebul wsadzilłas już w ogrodzie
ana_art 22:46, 19 lut 2014

Enya73 napisał(a)
Anetko, odwiedziłam Twoją wizytówkę i pomyślałam, że weszłam na stronę Keukenhof Boski ogród idealnie skrojony Gratulacje dla Danusi, ale również dla Ciebie za konsekwencję i ogromną pracę, którą włożyliście w stworzenie takiego ogrodu Nie chce się wychodzić z Twojego wątku

Buziaki

Anitko dziękuję jesteś bardzo miła Coś czytałam, że chętnie byś odwiedziła ponownie Holandie, zatem zapraszam do mnie wiosną, zapewne bliżej
Masz rację ogromny wkład w moim ogrodzie to dzieło Danusi, które mam nadzieje wykonałam przynajmniej w połowie według jej zamysły
ana_art 22:49, 19 lut 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Ana, dwa razy oglądałam wizytówkę. Rośliny wylewają się w Twoim ogrodzie. Masa zieleni i kwiecia.
I jeszcze obejrzę, i jeszcze..... .

Jakie hortensje rosną obok tych malinowych jesienią? A te malinowe to Vanille Fraise?

Piękne widoki w ogrodzie. Projekt klasa i wykonanie klasa.
Bardzo mi miło Ewo szczerze mówiąc to mi miejsca zamało
Obok Vanilla Fraise rosła kyushu, ale ona za duża do mnie była i ją oddałam
ana_art 22:53, 19 lut 2014

asica napisał(a)
Bardzo się cieszę z wizytówki, cały ogród zebrany na jednej stronie. Nie będę musiała przedzierać sie od nowa wciąż przez kolejne 900 stron, żeby sprawdzić jak to było u Any w ogrodzie. Bo lubię do Twego ogrodu wracać. Zastanawia mnie ile cebul wsadzilłas już w ogrodzie [/quote
faktycznie to duże ułatwienie co do cebul to nie potrafię powiedzie zgubiłam się w rahunkach, ale dużo myślę że pomiędzy 4-5ysiącami
Matka 23:09, 19 lut 2014

Anet, jakbys miała w zamyśle pozbyć się oregano to ja chętnam
as226 01:48, 20 lut 2014

Aniu oglądnęłam już Twoją wizytówkę z 5 razy, cudo nad cudami. Ogród jest prześliczny, bardzo bogaty w roślinność, która dosłownie wychodzi z rabat i wszystkie te rośliny, takie odżywione i zdrowe widać. Coś wspaniałego
Madzenka 05:24, 20 lut 2014

Chyba wiosna w całej Polsce? Czytam, że jutro w Warszawie +11.
Spelniły się moje obietnice