Przypomniało mi się mam.heszcze jednego powojnika posadzonego przy róży New dawn posadziłam go wiosna 2019 roku ibwvpierwszymbroku ładnie rósł w zeszłym roku nic nie urósł. Wszystko dostał co trzeba jeżeli w tym roku nie ruszy to w przyszłym roku go wykopie.
To ten kolor piękny po lewej 2019, po prawej 2020 Słaby wzrost nawet poziomej listewki nie sięga
W marcu rozwinął swe drobne kwiatuszki wawrzynek.
Kwiatuszki niepozorne ale zapach cudny. Co ciekawe kwiatuszki pojawiły się już końcem listopada i myślałam że nie będzie już kwitnienia wiosennego
Magda myślę o tym miejscu na lewo za skrzyniami....przed kompostownikiem .....tam specjalnie miejsce zostawiłam ....
sama nie wiem co robić ....pomyślę jeszcze kilka dni .....na pewno w tym sezonie nie dam rady kupić szklarni ,która mi się podoba -za dużo mam innych wydatków ....
jaką Ty masz szklarenkę ? możesz mi na priv wysłać nazwę i wymiary ? zadowolona z niej jesteś ?
Aniu, troszeczkę, ale to dobre szaleństwo, a jaka oszczędność miejsca
I nawet nieźle wygląda
Elisko,
Byłam w JG u lekarza, wróciłam oczywiście z kwiatkami
Kupiłam żagwiny Axcent Light Blue, rozchodnik Hot Stuff, delosperma Suntropics Purple i Red i stokrotki białą i czerwoną.
I wrzośce Pink Harmony, te trzeba okrywać na zimę i jakiś ciemiernik orientalny nn, te rośliny były w promocji za pół ceny