W kwadrat raczej nie. Japończycy robią z azali poduchy, kwadratowe raczej bedą słabo kwitły i boki moga byc lysawe. Nie radzę. Azalie nie lubia cięcia i w bonzaj kształtuje sie specjalne odmiany. Ja zwykle japonskie przycinam delikatnie aby nie były zbyt poczochrane i rzadkie i daja radę, kwitna co roku obficie.
Na kwadraty lepsze bukszpany oczywiscie. Sebek czekam na Twoje bo ja latem uwielbiam bukszpany w donicach a w tym roku orzy eksmisji spod grabów będe miała sporo na donice i kwadraty do ogrodu
Madzia - co Ciebie mogę przyjechać - ale jak mam wydać pieniądze na wakacje to wolę ciepłe morze, piękną pogodę i przede wszystkim odpocząć od wszystkiego co mam na codzień Po za tym świat jest taki piękny, na razie nic mnie nie ogranicza to mogę zwiedzać i nie jeździć dwa razy w to samo miejsce
a ja kupilam kiedys piekna kurtke skrojona jak malo ktory ciuch,okulary sloneczne za 70 zl ktore mialy na orginalnej metce 500zl i wyszukalam je na zagranicznych stronach i faktycznie taka mialy pierotna cene i wysokie trampki firmy na T.... za120zl za ktore w sklepie zaplacilabym ponad piec razy tyle.wszystkie te rzeczy super jakosci i niepowtarzalne.poza tym szmateksy tez lubie od niedawna.a jak zaloze bluzkę za 2,94 zl to kazdy pyta gdzie taka fajna kupilam.uwielbiam takie zakupy