dzięki Kasia ja tez tak uważam ale M puka się w czoło jak mu mowie co 3 dni idź kosić
ale będę o to dbała
w tamtym roku mielismy problem z ognicha ale poczyatłam ze jednoroczna i spokojnie kosiłam i w tym roku rzeczywiscie wiekszość wymarzła. choc niestety ona potrafi podobno 40lat! utrzymać nasiona w ziemii
ale teraz od wiosny mamy wysyp innych, nowych i poprostu ręce opadają...wiem że dopoki zywopłot nie urosnie to z pola non stop cos bedzie przylatywac ale ja chce walczyć
do salonu ja nie mam osobnej jadalni
Kasiu stół taki http://www.guido.pl/stol-8211.html
i też podoba mi się to z drewnianymi nózkami bo ocieplają a u mnie trochę betonowo jest..
właśnie trochę mnie to ich popularność drażni ale z drugiej strony w moim otoczeniu u nikogo ich jeszcze nie widziałam
zaskakuje mnie fenomen tych krzeseł hehe szczerze to one mi się kompletnie nie podobają i raczej z wygodą nie mają nic wspólnego a dla mnie wygoda rzecz istotnie ważna
chociaż z tych pokazanych to te na wysoki połysk jeszcze jak cię mogę
Do jadalni Aniu szukasz??Ja swego czasu miałam hopla na punkcie tych krzeseł-ale to podobnie jak pół forum-muratoraMam dębowy stół (w kolorze dębu ) i tak sobie wymyśliłam, że świetnie pasowałoby ta bielą do drewna-ale koniec końców wzieliśmy krzesła drewniane. Oglądaliśmy te krzesła w Agacie na żywo i niestety przynajmniej te u nich wyglądały mocno plastikowo i słabawo. Z racji tego, że mam w rodzinie kilku tzw. misiów(w tym eM) uznałam, że plastik może paść.
Generalnie ja bym brała te pierwsze-lekko ocieplone nóżkami drewnianymi-ale to nie wiem dokładnie jaki klimat chcesz osiągnąć. Stół już masz?
A mnie się wydawało, że na tej inspiracji nie ma miszmaszu, tylko są iglaki i wypełnienie. Słaba jeszcze jestem w te ogrodo(wisko)we klocki.
To co wy na taką propozycję? To przy pergoli już jest posadzone i sobie rośnie. Nie wiem zupełnie jakie dać wypełnienie iglakom. Trawy też by mi się podobały, ale co do szczegółów...
mi tez się ta wersja zielona bardziej podoba
ale w obsadzeniu to Ci nie pomoge bo lubisz misz masz a ja nie umiem go tworzyć ja bym weszła w trzmieliny na pniu, lawende i stipe i tyle