Oj to tak zawsze jest, teraz dopiero cierpie z tego powodu bo nie mam serca do wyrzucania roślin, jakąs brzydką byline wywale, ale np dobrze rosnącego krzewu, który mi przeszkadza już nie potrafie
Ja to głownie teraz na trawki i bukszpany w okazyjnej cenie poluje. Niestety z żurawkami musze sobie dać spokój nad czym strasznie ubolewam, ale najzwyczajniej nie mam ich już gdzie sadzić, a 5 czeka nadal w doniczkach
Będe musiał bardziej pilnować takich imprez u mnie za bukszpany połowe mniejsze z gruntu chcą ósemke. Duży wybór bylin i to nawet tych bardziej wyszukanych jest w Bylinowym raju w Rudniku blisko Cz-wy
ja na te dożynki czekam juz od czerwca bo wiedziałem, że tam zdobędę rośliny, których normalnie w szkołkach nie ma, niestety.
A ile ja się naszukałem kul bukszpanowych, kupiłem dopiero na giełdzie, też nigdzie nie było. Te co dzisiaj kupiłem są kopane z gruntu były po 6zł, w takiej samej cenie kupowałem na wiosne na rynku, ale potem w sezonie już nie było takich wypasionych tylko oczywiście w doniczkach
Przejrzałem chyba z 500 stron z dwóch wątków i najwyższy czas, żeby być na bierząco . Ogród masz świetny, rabaty dokonale skomponowane. Wszędzie zachwycam się kulami z cisa... są piękne.
Gratuluje również wygranej w konkursie
Kulkowa rabat jest świetna. Bardzo podobają mi się twoje rabaty. Super zakupy, takich bukszpanów to ja szukam od dawna bo nie widze sensu przepłacania za rośliny w doniczkach, szkoda że u mnie nie ma takich bukszpanów. Gdybym wiedział, że można na dożynkach takie cuda zdobyć to bym się wybrał