Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 20:46, 01 wrz 2013

Joku napisał(a)
Basiu, wpadam do ciebie na bieżąco, ale jakoś czasu mi brakuje na więcej. Całusy przesyłam.

Jolu, miło mi, że choć na krótko, ale wpadasz
Wiem, że jesteś bardzo zajęta, rozgrzeszam
an_tre 20:55, 01 wrz 2013

barbara_krajewska napisał(a)

A może ona czasu na 'rozpędzenie się' potrzebuje? Jeśli nie, to tylko sąsiedztwo może jej nie odpowiadać, czasami tak bywa!
może? posadziłam tam astry, żeby wykorzystać wolny plac
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Luki 21:00, 01 wrz 2013

Ja to głownie teraz na trawki i bukszpany w okazyjnej cenie poluje. Niestety z żurawkami musze sobie dać spokój nad czym strasznie ubolewam, ale najzwyczajniej nie mam ich już gdzie sadzić, a 5 czeka nadal w doniczkach
Bogdzia 21:02, 01 wrz 2013

Basiu fajne te targi u Was były i mnóstwo roslin było. Fajne roślinki kupiłas a sam spacer przy tych stoiskach to radośc dla oczu. Ja mam nadzieje na takie samo kupowanie w ta sobotę w Kutnie. Wprawdzie nie mam gdzie sadzic i teraz muszę jedno wyrzucic by drugie posadzic ale cos zawsze sie jeszcze wciśniePozdrawiam serdecznie.
barbara_kraj... 21:03, 01 wrz 2013

Luki napisał(a)
Ja to głownie teraz na trawki i bukszpany w okazyjnej cenie poluje. Niestety z żurawkami musze sobie dać spokój nad czym strasznie ubolewam, ale najzwyczajniej nie mam ich już gdzie sadzić, a 5 czeka nadal w doniczkach

Czyli straciłeś okazję
barbara_kraj... 21:07, 01 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Basiu fajne te targi u Was były i mnóstwo roslin było. Fajne roślinki kupiłas a sam spacer przy tych stoiskach to radośc dla oczu. Ja mam nadzieje na takie samo kupowanie w ta sobotę w Kutnie. Wprawdzie nie mam gdzie sadzic i teraz muszę jedno wyrzucic by drugie posadzic ale cos zawsze sie jeszcze wciśniePozdrawiam serdecznie.

Bogdziu, Ty nie masz gdzie sadzić?!
A wiesz, że kilku wystawców było z okolic Łodzi? Jednego nie śmiałam pytać skąd dokładnie, ale pomyslałam sobie, ze tego wystawcę musisz znać. Powiedział tylko, że on nie ma szkółki, tylko gospodarstwo
EPODLAS 21:27, 01 wrz 2013

Basiu, po tygodniu jestem w domu. To był naprawdę udany pobyt na działce. Pogoda dopisała a sierpniowy ogród był taki spokojny i radosny. Byłam u Szmita i kupiłam też kilka roślin. Sama się dziwię że mam już trzy hortesję. Po niepowodzieniach z ogrodowymi tak się ich wyrzekałam Ogród u Szmita znowu mnie zachwycił, ale wiadomo to ogród profesjonalistów.
Bogdzia 21:30, 01 wrz 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Bogdziu, Ty nie masz gdzie sadzić?!
A wiesz, że kilku wystawców było z okolic Łodzi? Jednego nie śmiałam pytać skąd dokładnie, ale pomyslałam sobie, ze tego wystawcę musisz znać. Powiedział tylko, że on nie ma szkółki, tylko gospodarstwo

Byłam w sobote na kiermaszu roślin w Łodzi. Bardzo mało wystawców było bo wszyscy pojechali do Częstochowy , w tym tygodniu też będzie mało bo pojadą do Kutna a jeszcze w nastepnym do Skierniewic., a w Lodzi nic kupic nie można . Jeśli to był sprzedawca bylin to bardzo możliwe ze Szewczyk, on sporo ciekawych roślin ma.
wojtas2101 22:07, 01 wrz 2013

Witaj Basiu
Jak tam twoje zakupy na dożynkach, bo ja nabyłem kilka turzyc włosistych na moją rabatę z trawami.
barbara_kraj... 22:38, 01 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Byłam w sobote na kiermaszu roślin w Łodzi. Bardzo mało wystawców było bo wszyscy pojechali do Częstochowy, w tym tygodniu też będzie mało bo pojadą do Kutna a jeszcze w nastepnym do Skierniewic, a w Lodzi nic kupic nie można. Jeśli to był sprzedawca bylin to bardzo możliwe ze Szewczyk, on sporo ciekawych roślin ma.

Hahaha! Nic innego Ci nie zostaje, jak za nimi jeździć Żartuję
Mam nadzieję, że jeszcze we wrześniu na miejscu osiądą i będziesz mogła się obkupić