kaba303 – Witam Grażka – dzięki za wizytę i udział w rankingu – głos został zapisany. Propozycja B dla rabatki 2 też wydaje mi się troszkę smutna. Rozważę twoją propozycję, bo Pustynniki bardzo mi się podobają.
A projekty robię w programie Paint – wytnij, wklej i gotowe.
Graszka już u kogoś na forum natchnęłam się na ciebie, ale nie masz swojego wątku i nie mogłam Cię odwiedzić. Zapraszam, więc do mojego szmaragdowego – wpadaj kiedy chcesz, będzie mi miło.
Krys - Krysiu przy rabatce nr1 (w lewym górnym rogu troszkę widać) rośnie 2,5 metrowy perukowiec, więc może masz rację, żeby posadzić coś pośredniego – twój głos zapisuję. Dzięki
ana_art – Witam Ana w moim szmaragdowym. Przeglądając Wasze ogrody dochodzę do wniosku, że jednak te tuje to była dobra decyzja. Przez 4 lata wyhodowałam sobie piękne zielone tło, a teraz mogę poszaleć do woli z rabatkami i kolorem.
Dzięki za głosowanie – głos zapisany. Biegnę oglądać twój ogródek.
Tusiala – bardzo dziękuję za odwiedziny i udział w głosowaniu. Jak na razie propozycja 4 jest bezkonkurencyjna. Pozdrawiam cieplutko.
Ewa Eskimo u mnie jest z tyłu domu, przy miejscu z kanapami. Tak se gdybam że u mnie tzn przy wielkości mojego ogrodu, wszystko jest 'na froncie' narazie popatrze, jak mnie zdenerwują to wymienie na małoproblemowe róze np
Nikita to tylko z jedną damą mi się kojarzy , nie chciałabym jej stanąć na drodze...
kiedyś też bardzo dużo kilometrażu robiłam... na szczęście teraz jestem lokalnym taksówkarzem
Jeszcze niedawno tez boczylam się na szmaragdy bo niby pase, ale teraz doceniam ich kolor i bardzo je lubię bo dają ładne tło.
Jeśli mogę wziąść udział w głosowaniu to głosuje za propozycją nr 4,
Ewuniu dziękuję że zajrzałaś, u mnie jest i trochę bordo,jest i żółty, i pomarańczowy, biały. Tylko czerwieni brak pomimo tego że czerowny lubię to w ogrodzie mi nie pasuje
Wiedziałam, że mi przypomnisz nazwę ten RH to Eskimo, pamiętam jak mówiłaś że ma charakterystyczny pokrój i to między innymi też mnie denerwuje bo jest łysy od dołu... wydaje mi się że dobrze przygotowałam ziemie a i eskimo (2szt) i Cunninghamsy (3szt) które rosną w tym miejscu jakies mizerne, za to Nova zembia która jest od frontu ładnie przyrasta...
Chłopcy dzisiaj mają bal karnawałowy w przedszkolu i aż się zdziwiłam, że Franek nie chciał batmana, zorro czy innego wojownika...