Aniu
No właśnie, tak jak pisałam, z nimi jest problem bo B...x sprzedal mi w dwóch różnych kolorach te same tulipany zwykłe jasnoróżowe ... nie wiem z czym mi je pomylili
Aniu Dziękuję za pochwały W donicach przy tarasie nie będę już sadzić tulipanów ... za dużo z tym roboty ... wystarczy mi wgłębnik a tutaj posadzę sobie ciemierniki bo przekonałam się do nich, długo kwitną i nadają się do półcienia ... te zwykłe białe najbardziej mi się podobają
Też przypadło mi do gustu to połączenie Ciekawe tylko czy EL powtarzają kwitnienie? I martwię się tymi liśćmi, które podobno muszą pozostać na rabacie gdzieś do połowy lipca!!!
Olu
Te bardziej różowe są piękne ale niestety B...x znowu się pomylił i zamawiane w dwóch turach te same tulipany są w dwóch różnych kolorach
Sama zobacz:
Teraz zagadka ... które są które? Bo chciałabym dokupić tych prawdziwie różowych
Spodziewałam się, ze trochę będą szpecić te liście na rabatach ale żeby do połowy lipca to nie myślałam chyba trzeba się lepiej przygotować "logistycznie" na przyszły sezon