Małgosia wkońcu się odezwałaś
Ty mi doradzaj koniecznie bo mi sie u Ciebie bardzo podoba
jak byś te pomysły połączyła? Jagodowa pod oknem a Reniowa dalej?
Aniu tak jak napisały dziewczyny limonka na słońcu nie da rady - tam ma być tylko dwóch bohaterów - bukszpany i ML, reszta to zmienne wypełniacze w postaci cebulowych
Aniu na 10 szt to miejsca nie ma, poza tym ML potrafi też wielki rosnąć. Podoba mi się jego forma i dlatego musi być posadzony rzadziej by wydobyć jego piękno Kulki mają być w przyszłości duże Każda oddzielnie
w tym roku wejde w palety bo nie mam czasu, ale moze jesienią poproszę o taki zestaw
wysokosci sama wymyślałaś tak poprostu z praktyki siedząc na sofie czy sa jakieś normy? głupie pytanie trochę
Magnolia u malkul chyba dawała 3 do wyboru ze strony trawy.eu
3 linki w poscie są, moze łatwiej bedzie szukać
nie zapisywałam bo my z dziewczynami osobiście do kobitki jeździmy, to doradzi na miejscu co ma
tak to zdjęcie Bogdzi
strasznie mi szkoda tych grujeczników, wiem że na zime musiałabym je okrywać ale nie spodziewałam sie że w kwietniu tez
oby przeżyły, oby przeżyły................
szkoda Twoich roślinek też, dziwne bo ty masz tam tak przytulnie, obrośnięte. u mnie to hula wiatr, pusto jeszcze
nie wiem na co sie zdecyduje, obie są piękne..
teraz jak patrzę przez okno i robiłam to zdjęcie jaki mam widok to myślę sobie czy dobrze aż tak blisko domu drzewo?
Renia wielkie dzieki,fajnie że chciało ci się
a nie wydaje Ci się ze z lewej troche za płasko by było większość roku?
jak dalaś tą zajawkę z kosodrzewiną i limonką to znalazłam jeszcze berberysa Maria. może jego z nią skomponować?
a powiedz mi amanogawa sadzona w żwirku na końcu tej rabaty czy po stronie ziemi tam gdzie róże?
tak to z salonu wygląda