Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 18:21, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

dopiero teraz gdy ja kupiłam jablonki royality zaczęłam zwracać uwagę jak ich duzo w moim miescie. i teraz kwitną! cudny widok
moja amanogawa kwitnie pod okapem jeszcze

jutro ją moze posadzę tutaj na końcu tej rabaty, będę miec na nią widok z salonu

Idealne miejsce na wiśnie. Ja też tak mam posadzoną razem z magnolią. Jutro chcę dokupić drugą wiśnią do towarzystwa.
Z Pszenicznej ... 18:07, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ale chyba nie w tym roku pracusiu?
ostatnio u Danki zobaczylam cudna rabatę, jezówki rozchodniki rozplenice szalwia i morning light - czad!

oooooo, na taki zestaw też choruję
Z Pszenicznej ... 18:04, 29 kwi 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Ania - od lewej brzozy, potem nigry śliwy, z tyłu jabłonka royalty i leszczyna purpurowa w przyszłym roku wszystkie te drzewka będą w rabacie, mam dość koszenia trawy koło nich

ale chyba nie w tym roku pracusiu?
ostatnio u Danki zobaczylam cudna rabatę, jezówki rozchodniki rozplenice szalwia i morning light - czad!
Ogród z pergolą 18:03, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

dopiero teraz gdy ja kupiłam jablonki royality zaczęłam zwracać uwagę jak ich duzo w moim miescie. i teraz kwitną! cudny widok

jutro ją moze posadzę tutaj na końcu tej rabaty, będę miec na nią widok z salonu

fajnie wyglada, moja tez kwitnie
chyba musisz jej patyk dac wysoki zeby sie nie zlamala od kwiatkow
Ogród z pergolą 17:53, 29 kwi 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Jak to sie mówi o tym kryzysie wieku sradniego u panów ....głowa siwieje - doopa szaleje

ważne żeby za kobitami nie szalała
Ogród z pergolą 17:52, 29 kwi 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Fajnie to wygląda, teraz tylko nich rosna
Pracy duzo ale za to jest efekt a bedzie jeszcze lepszy

Ogród z pergolą 17:41, 29 kwi 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Pokazywałas je u mnie i wtedy juz miałam skomentować ale coś mi sie nie udało napisac, to teraz napisze - są świetne

projekt byl trochę inny ale ksztalt kwadratu został
mam nadzieje że szybko louiska go zakryje
Ogród z pergolą 17:39, 29 kwi 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

tez sie nie znam, wybieram na oko

ale jakiego bys nie wybrala to najwazniejsza i bardzo wazna jest jakos sadzonki
jak zobaczysz jakikolwiek zaschniety listek to nie kupujesz

bo jak przywleczesz uwiąd to bedziesz sie co roku męczyc

chyba dosc wdzięczne są takie o drobniejszych kwiatkach, kupowalam takie w ub roku w L albo w B i chociaz sadzonki malutkie byly to pieknie rosly i w tym roku tez pieknie ruszyly

podobno tez dobre sa z grupy viticella

mam ich juz bardzo duzo, sama nie wiem ile i pogubilam sie w odmianach tam gdzie wywalilam kartki

ty masz Kasia tyle roslin ze się nie dziwię że sie gubisz
to bede zwracać uwage w marketach
Ogród z pergolą 17:36, 29 kwi 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

to przyjedz teraz mi pomoc

no problem tylko Twój syn musiałby sie moimi dziewczynami zająć
Ogród z pergolą 17:35, 29 kwi 2016

Do góry
Mag napisał(a)

Witaj, trafilam do Twojego watku przypadkiem. Czytam o komposcie, ktory kupilas na ul. Sanitariuszek. Czy tam jest kompostownia? To na Retkini? Mieszkalam w Lodzi, a teraz bywam tu czesto. Powiedz prosze jak sie kupuje takie big bags? Przywoza do domu czy transport wlasny? Jaka cena? Zadowolona jestes z jakosci? Fajny ogrod tworzysz. Jestes z Konstantynowa?

tak to jest kompostownia na retkini. nie ma transportu sama musisz sobie zalatwić. dostajesz kompost luzem ja big bag miałam swój bo żwirze
nie pamiętam dokładnie ale około 60zł/tona
Ogród z pergolą 16:40, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

u mnie jeszcze parę lat do tego ale raczej pójdzie to w stronę motoru

Jak to sie mówi o tym kryzysie wieku sradniego u panów ....głowa siwieje - doopa szaleje
Ogród z pergolą 16:38, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
korą miałam wysypać jutro ale zdążyłam dzisiaj

Fajnie to wygląda, teraz tylko nich rosna
Pracy duzo ale za to jest efekt a bedzie jeszcze lepszy
Ogród z pergolą 16:37, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Kasia pisałam o tonie kompostu
obeliski były wstawię Ci jeszcze raz narazie do garazu pójdą. zastanawiam się po jakim czasie LO da takiego bata zeby byl sens obelisk mu dostawiać??

Pokazywałas je u mnie i wtedy juz miałam skomentować ale coś mi sie nie udało napisac, to teraz napisze - są świetne
Ogród z pergolą 15:31, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

nie znam sie na powojnikach, doradzisz jakiego?

tez sie nie znam, wybieram na oko

ale jakiego bys nie wybrala to najwazniejsza i bardzo wazna jest jakos sadzonki
jak zobaczysz jakikolwiek zaschniety listek to nie kupujesz

bo jak przywleczesz uwiąd to bedziesz sie co roku męczyc

chyba dosc wdzięczne są takie o drobniejszych kwiatkach, kupowalam takie w ub roku w L albo w B i chociaz sadzonki malutkie byly to pieknie rosly i w tym roku tez pieknie ruszyly

podobno tez dobre sa z grupy viticella

mam ich juz bardzo duzo, sama nie wiem ile i pogubilam sie w odmianach tam gdzie wywalilam kartki

Ogród z pergolą 15:27, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
plan majówkowy wykonany..uff..

to przyjedz teraz mi pomoc
Ogród z pergolą 15:05, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
kompost kupiłam na sanitariuszek chyba z 4 tony, został mi jeszcze cały bigbag na wiosenne szaleństwo mam nadzieję

Witaj, trafilam do Twojego watku przypadkiem. Czytam o komposcie, ktory kupilas na ul. Sanitariuszek. Czy tam jest kompostownia? To na Retkini? Mieszkalam w Lodzi, a teraz bywam tu czesto. Powiedz prosze jak sie kupuje takie big bags? Przywoza do domu czy transport wlasny? Jaka cena? Zadowolona jestes z jakosci? Fajny ogrod tworzysz. Jestes z Konstantynowa?
Z Pszenicznej ... 14:49, 29 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
jestem uff przebrnełam, dalaś czadu dzisiaj z tym wątkiem
w kwestii seriali uwielbiam skandynawskie kryminalne, no kofam. ale kino to mój ulubiony program
grusza..no cóż mam wrażenie ze juz podjęłaś decyzję jak patrzę na fotki to ona mega cień daje na trawnik, nie będzie Ci dziwnie bez niej?
a te wszystkie małe drzewka w trawniku to opiszesz na którymś zdjęciu?

Ania - od lewej brzozy, potem nigry śliwy, z tyłu jabłonka royalty i leszczyna purpurowa w przyszłym roku wszystkie te drzewka będą w rabacie, mam dość koszenia trawy koło nich
Hortensjada 14:32, 29 kwi 2016

Do góry
bozga napisał(a)

Podobne pytanie zadała dzisiaj Ania, nigdy żadna hortensja bukietowa mi nie zmarzła, dzisiaj obejrzałam wszystko jeszcze raz, jedyne listki porażone przez mróz ma tulipanowiec. Nie martwcie się, hortensje bukietowe mają niesamowite możliwości regeneracyjne, potrafią odbić ze szczątków, troszkę przesunie to tylko termin kwitnienia. Gorzej z ogrodowymi, nie dosyć, że mogą nie zakwitnąć to jeszcze krzaczek ulega oszpeceniu gdy usuniemy uszkodzone pędy. Pozdrawiam

uff..jak dobrze ze jesteś
U Agi - czyli słońce i piach 14:28, 29 kwi 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
U mnie przestuj w pracach alewstępnie wyznaczyłam rabatę jaką planuję przy furtce kiedyś kiedyś kiedyś będzie się łączyła z tą z Nigrami i hortkami
Nie wiem czy coś zobaczycie - wyznaczone metrówką następnym razem węża użyje
A i łączy się ona z tą rabatą łezką z miłorzębem

A chciałabym tam - derenie, berberysy, trawy, może jakaś nieduża kosodrzewina...i np szałwia...
Jeszcze nie mam planu ale szukam

wszystko widać, plan fajny
a sadzić tez planujesz w tym sezonie?
U Agi - czyli słońce i piach 14:26, 29 kwi 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
sezon tulipanowy rozpoczęty i co tu ukrywać - piękne one!!!

ja jakoś za nimi nie szaleję, moze za krótko na forum jestem u Was będę podziwiać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies