Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Pszczelarnia 13:32, 29 kwi 2016

Ta gałąź w katalpie będzie do usunięcia, lepiej teraz, to pień się ładnie zabuduje - ale zapytaj Małą Mi albo kogoś jeszcze. Zośka i cała reszta .
AgataP 13:36, 29 kwi 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Ta gałąź w katalpie będzie do usunięcia, lepiej teraz, to pień się ładnie zabuduje - ale zapytaj Małą Mi albo kogoś jeszcze. Zośka i cała reszta .

Ewa wiem o której mówisz, czekam aż mąż piłę odpali - wtedy jeszcze bez przy słupku pójdzie do wycięcia.
AgataP 13:39, 29 kwi 2016

Ewa teraz się zastanowiłam że Ty mówisz o innej, dobra idę do Ani z tym
anna_t 14:20, 29 kwi 2016

jestem uff przebrnełam, dalaś czadu dzisiaj z tym wątkiem
w kwestii seriali uwielbiam skandynawskie kryminalne, no kofam. ale kino to mój ulubiony program
grusza..no cóż mam wrażenie ze juz podjęłaś decyzję jak patrzę na fotki to ona mega cień daje na trawnik, nie będzie Ci dziwnie bez niej?
a te wszystkie małe drzewka w trawniku to opiszesz na którymś zdjęciu?
Makao_J 14:25, 29 kwi 2016

Wypowiem się w kwestii seriali. Nie wiem czy jest ktoś na tyle walnięty jak ja by chciał oglądać 16 odcinków koreańskiego serialu z angielskimi napisami (innej wersji nie znalazłam) a zapowiedź w necie mi się spodobała. Razem z synem walczymy z nim... jeszcze 4 odcinki.
Ale nie żałuję.
AgataP 14:49, 29 kwi 2016

anna_t napisał(a)
jestem uff przebrnełam, dalaś czadu dzisiaj z tym wątkiem
w kwestii seriali uwielbiam skandynawskie kryminalne, no kofam. ale kino to mój ulubiony program
grusza..no cóż mam wrażenie ze juz podjęłaś decyzję jak patrzę na fotki to ona mega cień daje na trawnik, nie będzie Ci dziwnie bez niej?
a te wszystkie małe drzewka w trawniku to opiszesz na którymś zdjęciu?

Ania - od lewej brzozy, potem nigry śliwy, z tyłu jabłonka royalty i leszczyna purpurowa w przyszłym roku wszystkie te drzewka będą w rabacie, mam dość koszenia trawy koło nich
AgataP 14:50, 29 kwi 2016

Makao_J napisał(a)
Wypowiem się w kwestii seriali. Nie wiem czy jest ktoś na tyle walnięty jak ja by chciał oglądać 16 odcinków koreańskiego serialu z angielskimi napisami (innej wersji nie znalazłam) a zapowiedź w necie mi się spodobała. Razem z synem walczymy z nim... jeszcze 4 odcinki.
Ale nie żałuję.

nie no koreańskiego to nie oglądałam, ale tak jak Ania skandynawskie uwielbiam, książki autorów z północy także
Kasya 15:37, 29 kwi 2016

jak przy takich sielskich widoczkach chce ci sie cos robic ? ja to bym tylko lezala na lezaczku majac takie widoki
Bogdzia 15:43, 29 kwi 2016

No dzisiaj nie trzeba innych seriali bo serial jest u Ciebie i to długi jak diabli. Grusza drogie dziewczynki w rzeczywistosci wygląda jeszcze piekniej niz na zdjeciach, byłam widziałam i też zabroniłam ścinac ale dzis podjęcłam decyzję że jednak musi ją ściąc, ile można zbierac te spady i odganiac osy a dzieci ma małe i jest zagrożenie, poza tym jest jeszcze u niej co oglądac, niech scina zanim się rozmyślę.
Makao_J 16:18, 29 kwi 2016

AgataP napisał(a)

nie no koreańskiego to nie oglądałam, ale tak jak Ania skandynawskie uwielbiam, książki autorów z północy także

Muszę kiedyś luknąć na te skandynawskie. Co w nich takiego fajnego jest.