jestem uff przebrnełam, dalaś czadu dzisiaj z tym wątkiem
w kwestii seriali uwielbiam skandynawskie kryminalne, no kofam. ale kino to mój ulubiony program
grusza..no cóż mam wrażenie ze juz podjęłaś decyzję jak patrzę na fotki to ona mega cień daje na trawnik, nie będzie Ci dziwnie bez niej?
a te wszystkie małe drzewka w trawniku to opiszesz na którymś zdjęciu?
Wypowiem się w kwestii seriali. Nie wiem czy jest ktoś na tyle walnięty jak ja by chciał oglądać 16 odcinków koreańskiego serialu z angielskimi napisami (innej wersji nie znalazłam) a zapowiedź w necie mi się spodobała. Razem z synem walczymy z nim... jeszcze 4 odcinki.
Ale nie żałuję.
No dzisiaj nie trzeba innych seriali bo serial jest u Ciebie i to długi jak diabli. Grusza drogie dziewczynki w rzeczywistosci wygląda jeszcze piekniej niz na zdjeciach, byłam widziałam i też zabroniłam ścinac ale dzis podjęcłam decyzję że jednak musi ją ściąc, ile można zbierac te spady i odganiac osy a dzieci ma małe i jest zagrożenie, poza tym jest jeszcze u niej co oglądac, niech scina zanim się rozmyślę.