Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Mag 15:05, 29 kwi 2016

anna_t napisał(a)
kompost kupiłam na sanitariuszek chyba z 4 tony, został mi jeszcze cały bigbag na wiosenne szaleństwo mam nadzieję

Witaj, trafilam do Twojego watku przypadkiem. Czytam o komposcie, ktory kupilas na ul. Sanitariuszek. Czy tam jest kompostownia? To na Retkini? Mieszkalam w Lodzi, a teraz bywam tu czesto. Powiedz prosze jak sie kupuje takie big bags? Przywoza do domu czy transport wlasny? Jaka cena? Zadowolona jestes z jakosci? Fajny ogrod tworzysz. Jestes z Konstantynowa?
Kasya 15:27, 29 kwi 2016

anna_t napisał(a)
plan majówkowy wykonany..uff..

to przyjedz teraz mi pomoc
Kasya 15:31, 29 kwi 2016

anna_t napisał(a)

nie znam sie na powojnikach, doradzisz jakiego?

tez sie nie znam, wybieram na oko

ale jakiego bys nie wybrala to najwazniejsza i bardzo wazna jest jakos sadzonki
jak zobaczysz jakikolwiek zaschniety listek to nie kupujesz

bo jak przywleczesz uwiąd to bedziesz sie co roku męczyc

chyba dosc wdzięczne są takie o drobniejszych kwiatkach, kupowalam takie w ub roku w L albo w B i chociaz sadzonki malutkie byly to pieknie rosly i w tym roku tez pieknie ruszyly

podobno tez dobre sa z grupy viticella

mam ich juz bardzo duzo, sama nie wiem ile i pogubilam sie w odmianach tam gdzie wywalilam kartki

Margarete 16:37, 29 kwi 2016

anna_t napisał(a)

Kasia pisałam o tonie kompostu
obeliski były wstawię Ci jeszcze raz narazie do garazu pójdą. zastanawiam się po jakim czasie LO da takiego bata zeby byl sens obelisk mu dostawiać??

Pokazywałas je u mnie i wtedy juz miałam skomentować ale coś mi sie nie udało napisac, to teraz napisze - są świetne
Margarete 16:38, 29 kwi 2016

anna_t napisał(a)
korą miałam wysypać jutro ale zdążyłam dzisiaj

Fajnie to wygląda, teraz tylko nich rosna
Pracy duzo ale za to jest efekt a bedzie jeszcze lepszy
Margarete 16:40, 29 kwi 2016

anna_t napisał(a)

u mnie jeszcze parę lat do tego ale raczej pójdzie to w stronę motoru

Jak to sie mówi o tym kryzysie wieku sradniego u panów ....głowa siwieje - doopa szaleje
anna_t 17:35, 29 kwi 2016

Mag napisał(a)

Witaj, trafilam do Twojego watku przypadkiem. Czytam o komposcie, ktory kupilas na ul. Sanitariuszek. Czy tam jest kompostownia? To na Retkini? Mieszkalam w Lodzi, a teraz bywam tu czesto. Powiedz prosze jak sie kupuje takie big bags? Przywoza do domu czy transport wlasny? Jaka cena? Zadowolona jestes z jakosci? Fajny ogrod tworzysz. Jestes z Konstantynowa?

tak to jest kompostownia na retkini. nie ma transportu sama musisz sobie zalatwić. dostajesz kompost luzem ja big bag miałam swój bo żwirze
nie pamiętam dokładnie ale około 60zł/tona
anna_t 17:36, 29 kwi 2016

Kasya napisał(a)

to przyjedz teraz mi pomoc

no problem tylko Twój syn musiałby sie moimi dziewczynami zająć
AgataP 17:37, 29 kwi 2016

Mag napisał(a)

Ja też Ci mogę odpisać co nie co Tak na Sanitariuszek możesz kupić luzem i workowany, cena coś 60 zł/tona, w worku 4,32 zł za 20 kg (jest w worku chyba). Jeśli do domu to transport płatny, ja zrezygnowałam bo na drugi koniec łodzi krzyknęli mi 300 zł. Może Ania coś potem dorzuci jeszcze.
anna_t 17:39, 29 kwi 2016

Kasya napisał(a)

tez sie nie znam, wybieram na oko

ale jakiego bys nie wybrala to najwazniejsza i bardzo wazna jest jakos sadzonki
jak zobaczysz jakikolwiek zaschniety listek to nie kupujesz

bo jak przywleczesz uwiąd to bedziesz sie co roku męczyc

chyba dosc wdzięczne są takie o drobniejszych kwiatkach, kupowalam takie w ub roku w L albo w B i chociaz sadzonki malutkie byly to pieknie rosly i w tym roku tez pieknie ruszyly

podobno tez dobre sa z grupy viticella

mam ich juz bardzo duzo, sama nie wiem ile i pogubilam sie w odmianach tam gdzie wywalilam kartki

ty masz Kasia tyle roslin ze się nie dziwię że sie gubisz
to bede zwracać uwage w marketach