To ja Ci powiem tak ścieżki z krawężników w trawniku wyglądają ogólnie super ale zimą i wiosną są mało praktyczne zwłaszcza na trasie garaż-dom... musisz to odśnieżyć a potem ciągle buciory w błocie, żółta trawa po mrozach i nierówny trawnik. Może ścieżka z kostki nie wygląda tak atrakcyjnie ale na pewno jest praktyczna. U mnie eM o tej porze roku ciągle wściekły i myślał nawet czy nie zatopić płyt w żwirze...
Olu
A jednak linie proste będą tylko eM chce żeby ścieżkę zrobić z odzyskanej kostki a mnie się wydaje że lepsze byłyby krawężniki ... no i znowu dylemat
Asia dałam sobie trochę czasu na przemyślenie wszystkiego jeszcze raz i jednak zostanę przy liniach prostych ... a koło bedzie po prostu inne oryginalne chociaż myślę, że nie od czapy bo przecież wszystko geometryczne ... jeśli będzie mnie raziło to przejście przy kole to coś sie dosadzi ... myślę że z tym nie będzie problemu
Śliczne te krokusiki
W tamtym roku miałam takie piekne fioletowe, jesienią je przesadzałam a w tym ani jeden sie nie wychylił ... nie wiem co to sie stalo?
dzieki Reniu lampy są gotowe czekają na swój czas. Światło wybrane, jeszcze tylko kilkanascie metrów kopania i będziemy dzialas choc najlepszy efekt będzie prwnie gdy i trawy podrosną. Ale to już za chwilke teraz laba