też miałaś szczękościsk?? jak długo? sam minął?
odnośnie tulipanów byłam pewna że posadziłam tam angelique, ale one chyba powinny być bladoróżowe, muszę poszukać rozpiskę bo może coś pomyliłam
Po kilku miesiącach?!!!! Boziu, mam nadzieję, że jednak moje okno pojawi się wcześniej.
Gienka wytłoczyła kolejne dwa pąki, a pozostałe kwiaty jeszcze się trzymają na drzewie, zapowiada się, że będzie z nią fajnie
nic się nie przejmuj, ja do tej pory mebli tarasowych nie mam, już miałam kupować ale wymiary nie były odpowiednie i w końcu dałam konstrukcje i poduchy do wyceny, tylko coś czuję, że jak ze wszystkim poczekam sobie troszkę.
Ale mamy kilka fajnych miejsc w okolicy gdzie takie spotkanko można zorganizować, bedziemy myśleć.
Wypasiony ogród za taką kwotę można machnąć, stwierdzam, że moje roślinne marzenia to jednak bardzo skromne są, muszę eMowi wspomnieć ile za drzewo można wołać
Gosia, pokazałabyś zbliżenie na tą ściankę, to szare to ten spiek, co to jest? Zainteresowało mnie to bo właśnie teraz widzę, że podobny wzór ścianki sobie zaplanowałam