Piękne foty. Masz smykałkę do robienia dobrych zdjęć
Mam do ciebie pytanko: co robisz z ice dance i evergold po zimie? jak przycinasz?
Jak wysokie rosną u ciebie te trawy, bo na różnych stronach czytam różne informacje, a twoje okazy są zachwycające!
Jak nie zacznie padać to nie będzie już soczyście Kolejna sucha wiosna u mnie...
Lubię robić zdjęcia choć nie zawsze jest wystarczająco dużo czasu żeby przemyśleć kadry. Ot pstrykam jak leci
Co do turzyc. Albo się zestarzały, albo zgniły...Okropne są. Evergoldy podzielę, Ice dance z 2 miejsc do wyrzucenia. Evergldy są niskie i szerokie. Jakieś 20 cm wysokości przy nawet metrze szerokości. Ice nadce trochę wyższe, może 40-50 cm. Nigdy nie mierzyłem.
Poza tym sucho, deszczu praktycznie zero od kilku tygodni (nie licząc 5 minutowych deszczyków). Trawnik pierwszy raz skoszony nad stawem, wygląda nawet nieźle.
No no ładne okazy. Ja z takimi drzewami mam zawsze jeden tyci tyci problem. Jak już znajdę co idealnego w dobrej cenie, ale przekraczającego 250cm wysokości pojawia się problem transportu i wtedy czar pryska, a autka z szyberdachem nie mam