ocho odezwała się ta co to gigantyczne rabaty pieli do zera, że niby rady nie da Lubię od czasu do czasu obejrzeć zdjęcia by dostrzec jak wszystko szybko rośnie i za każdym razem jestem zdziwiona gdy patrze na pusty ugór. Wierzę, że szybciej niż myslisz będziesz podziwiać efekty!
Szukam gdzie najlepsze są kamery i jest ogólnie kicha bo łatwo dostępne (dla tych też co na bele czym)
to są na górnej stacji, a na dole tylko Bania i kamera lata z prawa w lewo.. za dnia poszukam lepszej kamery http://bialkatatrzanska.webcamera.pl/
Widzę , że pogoda jak we Wroclawiu i też Cię wzięlo na robienie zdjęć
Ogrod jest zachwycający, trawka idelana o nasadzeniach nie wpsomne. Gdy patrzę na Twój ogród i mój stwerdzam, zę przepis Danusi na ogród to gotowy sukces: bukszpany, cisy, trawki, żurawki i hortensje i jest przepieknie przez cały rok.
Kochana podaj mi nazwę tej różowiutkiej żurawki bo mi opuchlaki wszystko wyżarly i wiosną musze kupic nowe
Zachodzisz do wypożyczalni, podajesz poziom umiejętności jazdy na nartach.. i resztę Ci dobierają.. czasem poproszą o orientacyjna wagę. Mierzysz buty które są wygodne.. i tyle.. chyba jakiś dokument trzeba pokazać..