Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Luki 17:15, 05 sty 2014

To już chyba wiem co to za szkółka, w Radkowie i z informacji na stronie mają detal i hurt ehh czemu to wszystko tak daleko.
monteverde 17:27, 05 sty 2014

Marzenko po co Ci zmiany jak masz tak ładnie? a Wojsławice z chęcią bym zaliczyła dla liliowców ale to tak daleko ode mnie trawki mam bliżej do kupowania ale w tym moim pryszczu nie zmieści się za wiele
Magda70 18:03, 05 sty 2014

Kasiek napisał(a)
A ja od dzisiaj zime bede czarowac...niech juz przyjdzie i mnie zaskoczy ...pod lozkiem na szafie w ogrodzie...ale niech zaskoczy ....

Kasiek a po co?? Po co ma przyjść i Cię zaskoczyć zima??
Ja to bym wolała aby mnie już wiosna zaskoczyla
Matka 18:42, 05 sty 2014

A ja z innej beki: czy Twój parasol, ten przy tarasie, jest dodatkowo jakoś przymocowany?czy tylko na stojaku?

P.S. A jak tam 'moje' Zebrinuski?
monteverde 18:59, 05 sty 2014

Magda masz rację a po co ta zima, po co ten śnieg jak wszystko wychodzi z ziemi
ana_art 19:57, 05 sty 2014

widzę, że nie tylko mnie wzielo na zdjęcia nieustannie zachwycam się tymi zielonymi trawami, które okazały sie trawami nie być
Zielona 20:44, 05 sty 2014

Najpierw u Any nasyciłam oczy, teraz u Ciebie. Ten ogród jest jak Ty. Niby nie jest ogromny, a sprawia wrażenie, jakby był z gumy. W każdym kącie dzieje się tyle, że trudno wzrok oderwać, nie mówiąc o analizie poszczególnych roślin. Podziwiam Izę /Konstancję/, że ma wdrukowane w głowie, co gdzie masz posadzone. Kiedy czytam w różnych wątkach "mam palibin" "mam trzy magnolie" "mam laurowiśnie" "mam budleje - kilka sztuk", za każdym razem wracam do Twoich zdjęć i szukam... No i znajduję. A wydaje się, że to ogród nowoczesny, oszczędny w ilości gatunków. Chyba po prostu jest tu porządek. Wszystko ma swoje miejsce. Madżen... czyż nie jesteś taka, że wszędzie Cię pełno, że dla każdego masz kilka słów, że niby wiatrem podszyta, ale jednak twardo stąpająca po ziemi jesteś...? Niby z wiecznym uśmiechem na ustach, z szaloną myślą o tym, na czym by zjechać na Białce mimo braku śniegu, z cytrynówką w kieszeni, a jednak w szpilkach i garniturze, z zawodowym awansem w drugiej kieszeni i surowym wzrokiem kontrolującym pracowników zza szklanej ściany. Taką Cię widzę. Taką Cię lubię i pozdrawiam
Madzenka 20:45, 05 sty 2014

Zrobiłyśmy sobie PRZEDBIAŁKOWE Spotkanie u Madżenki z cytrynówką
Zobaczcie kto zawitał do Wrocławia Za każdym razem inna zamykała oczy

jotka 20:49, 05 sty 2014

Wspaniałe spotkanie I wystrój adekwatny do nietypowej zimy - równocześnie choinka i hiacynty (jeśli dobrze widzę) Czy namówiłyście Danusię na wyjazd?
Matka 20:58, 05 sty 2014

O proszę, jak fajno